Mooie merken, persoonlijke service

Kwalitatieve merken, snelle service en een handgeschreven kaartje bij elke bestelling: dat is Orangebag.nl in een notendop. Ik bestel er al jaren naar volle tevredenheid.

Altijd keurig verpakt, altijd dat leuke kaartje erbij. Kopen bij OrangeBag,word ik blij van.

Gewoon goed

Bestellen is makkelijk ;-) en de levering snel. Altijd met een persoonlijke boodschap. Ik vind dat leuk shoppen!

Ruim aanbod, snelle en perfecte service

Ik bestel al jaren op Orangebag.nl. Ruim aanbod, snelle en perfecte service en een persoonlijke noot, erg leuk!

Fijne manier van kleding showen en perfecte administratieve verwerking

Het is van om te kunnen kiezen uit een product view en outfit view Leveringen/retouren gaan keurig volgens schema

Geweldig!

Mooie website, goede toelichting producten, omruilen heel vlot!

Super overzichtelijke site

Wow wow wow! Mooie site; mooie foto’s. Alles zeer compleet

Tijdig, juist en snel! Top dus!

Wat een ontdekking!

Toevallig ontdekt omdat ik op zoek was naar een specifiek laarsje. Danig onder de indruk van de snelheid en persoonlijke aanpak (het kaartje is idd super lief!) zowel tijdens het bestelproces als tijdens het retour-ruilproces! Daar kunnen nog veel webshops iets van leren! Doe zo verder, blij jullie ontdekt te hebben!

Fijne en goede service!

Kleding is mooi verpakt en wordt netjes aangeleverd. Wel retourkosten bij verzending, maar deze zijn beperkt.

Geweldige service👍

Supersnelle bezorging en een heel lief handgeschreven kaartje! Heel erg blij met mijn laarzen 🤗

Fantastische webshop!

Site werkt goed en is overzichtelijk. Snelle levering en zeer kwalitatieve kleding. Daarnaast veel tips en voorbeelden voor outfit combinaties. Erg fijn en handig.

Snelle levering, persoonlijk.

Orangebag zorgt voor een snelle levering. Bij retourneren handelen ze het snel en accuraat af. Het handgeschreven kaartje maakt het persoonlijk en professioneel.

beste webshop ever!

Ik vind het een prettige site, mooie kleding, veel aanbiedingen en de zorgvuldigheid van verzending spreekt mij aan.

Duidelijke website met goede service.

Een heel mooi en ruim aanbod aan producten. Voor ieder wat wils, voor dames, heren en kids. Zowel het bestelproces als de retourservice is makkelijk. De producten zijn mooi gefotografeerd, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van je aankoop.

👍

👍

Snelle levering en top kwaliteit.

Doet wat de site beloofd!

Een aantal keren wat besteld. Snelle levering. Ook iets teruggestuurd, snelle afhandeling en terugbetaling. Het persoolijke kaartje bij de ontvangen bestellingen vind ik sympatiek. Ik ben zeer blijl met de artikelnummer gekocht bij OrangeBag. Nogmaals OrangeBag doet wat de site beloofd. Ik ben zeer tevreden!

geweldig

mooie spullen, snelle levering, retourneren makkelijk, leuk ingepakt en persoonlijk kaart een 10+

Goede website

Goede website duidelijk en snelle correcte afwikkeling

Correctie snelle levering Mooie merken

Goede service, uitstekende kwaliteit

Altijd de volgende dag in huis, foto’s website reëel.

Prachtige kleding en snelle levering

Keurig verpakt verzonden en zeer nette vriendelijke contactpersonen, waarmee je makkelijk contact kunt opnemen. Kortom zeer fijn bedrijf.

Mooie spulletjes

Snelle bezorging altijd mooi verpakt en leuk kaartje erbij

Perfecte levering met aandacht

Altijd vlotte en goed verzorgde levering

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht