Snel, goed en betrouwbaar zo omschrijf ik de service

Fijne online collectie en goede service

Mooie merken Snelle service Makkelijk retourneren Cadeautje!

Mooie collectie, persoonlijk kaartje bij de levering

De gekochte spulletjes zijn altijd mooi ingepakt. Voelt als een cadeau wanneer het pakketje van orangebag wordt geleverd

Heerlijke webshop!!

Mooie basics en eyecatching items - hier slaag je altijd!

Mooie merken, goede foto’s, snelle verzending!

Ik vind bij Orangebag mijn favoriete merken.

Goed geregeld

Altijd fijn shoppen bij orangebag ze doen ook niet moeilijk bij retour.

Top onderneming!

Leuke kleding, perfecte service!

Mooie kleding en super service

Fijne collectie, goede kwaliteit, uitstekende service

Ben al meer dan 10 jaar klant bij Orangebag. Fijne collectie met meer dan voldoende keus uit een ruim assortiment. Bestelde items voldoen eigenlijk altijd wel aan mijn verwachting na het bekijken van de foto’s en het lezen van de beschrijving. Items worden keurig verpakt geleverd en de persoonlijke boodschap in het pakket is altijd leuk. De enkele keer dat er iets is, wordt het altijd naar volle tevredenheid opgelost.

Fijne webshop met brede keus in hippe merken

Persoonlijke benadering. Goed en volledige keus in mooie merken. Goed te beoordelen pasvorm en stijl door het gebruik van modellen.

Snel ontvangen. Twee jurkjes besteld waarvan 1 retour gestuurd. Kreeg het geld snel retour, minpunt dat de verzendkosten er afgetrokken worden.

' you see is what you get' in de webshop van OrangeBag

OrangeBag heeft mijn bestelling goed verpakt, op tijd geleverd. Helaas heb ik de bestelling geretourneerd ivm onjuiste pasvorm.

Leuke kleding, snelle levering makkelijk omruilen indien nodig.

Besteld en de volgende dag bezorgd

Top service,

Fijne website. Alles komt netjes verpakt. Klopt je maat niet of je wil iets anders kun je kosteloos omruilen. Wil je toch liever je geld terug binnen 2 dagen retour gestort bij ontvangst. Alles goed te volgen via DHL. Gewoon top. Vind het alleen lastig om te bepalen hoe sommige merken vallen. Dus soms jammer dat je dan weer moet ruilen.

Zendingen worden op tijd geleverd, retouren goed afgehandeld.

Zendingen worden optijd geleverd, retouren goed afgehandeld.

Top webwinkel

Snelle levering en snelle retourservice.en uiteraard mooie kleding. echt top.zeer betrouwbaar

Hele fijne persoonlijke service

Ik had een droomjas en prachtige sandaaltjes voor een top prijs (sandaaltjes met meer dan 50% korting!) gekocht op de website. Ik kreeg er een handgeschreven kaartje bij. Alles was mooi ingepakt en ik ben er heel blij mee.

Ruime keuze brands op fijne site met goede service

Altijd netjes en met persoonlijke touche. Goede service.

Tolle Auswahl, echt etwas Besonderes und ein Super-Service.

OrangeBag.nl hat wirklich eine große Auswahl an schönen und besonderen Kleidungsstücken. Die Lieferung erfolgt sehr schnell und das Paket ist liebevoll gepackt. Auch der Service für Retouren ist toll. I like. Thumbs up!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service, reageren snel en proberen een oplossing te vinden.

Vakkundig

Heel wat bestellingen gedaan en altijd goed en plezierig geshopt.

Altijd het gevoel dat je een cadeautje koopt

Mooie collectie en goede service.

Altijd een feestje om bij Orangebag te shoppen.

Heel slechte service

Ik heb een blouse van Essentiel gekocht. Deze is niet geleverd. Orangebag wil enkel per email hierover communiceren. Zegt aan de telefoon dat ik per email op de hoogte wordt gehouden. Oplossing wordt niet aangegeven. Moet geduld hebben.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht