aangezien in maandelijks terug kom op de site, zegt dat genoeg

Goed aanbod, steeds snellere levering en beter retour beleid

geweldig

Alles loopt op rolletjes, vanaf het moment dat je bestelt tot het moment van aankomst. Alles is zeer goed geregeld en ziet er zeer verzorgd uit. Nog geen enkele keer iets vervelends meegemaakt bij het terugsturen of bij het betalen en/of terugstorten.

Echt een heel fijn en mooi site!

Ik kijk er elke keer naar uit naar nieuwe items. Het voelt vertrouwd. Bestellingen gaan altijd goed. Heerlijk

Zoveel keuze uit prachtige kledingmerken.

Levering volgende dag, helemaal perfect. Retourservice prima geregeld.

Perfecte service!

zie hierboven

Snelle bezorging, lieve briefjes

Fijne webwinkel met mooie merken en altijd een lief berichtje. Ik winkel hier graag.

super

Een zeer bruikbare en betrouwbare webshop, met een fantastische keuze en snelle levering. Ik heb nog niet veel retours moeten doen maar dat is dan ook mijn enige minpunt : om onduidelijke redenen verloopt de retour vanuit belgië nooit probleemloos, het neem zeer veel tijd en onduidelijkheid dus ook stress in beslag en dat is uiteraard jammer.

Matig tot goed

Artikelen en collectie leuk maar bij terug sturen van een artikel gaat het terug storten van het bedrag erg langzaam ( moet veel sneller kunnen) zelfs bij grote drukte. Bij andere bedrijven gaat dat veel sneller

Vertrouwde webwinkel

Altijd netjes en op tijd met leveren, ook het retourneren wordt snel afgehandeld. De kleding is altijd als een cadeautje ingepakt met een persoonlijke handgeschreven boodschap.

Vanaf de bestelling tot en met de aflevering verloopt snel en goed.

Alleen de bonusopbouw vind ik een aandachtspunt. Sinds 2017 bestel ik kleding en heb onlangs pas een kleine bonus toegewezen gekregen.

Tevreden

Jammer dat u als organisatie bent overgestapt op DHL, geen fijne bezorging en 1 dag langer onderweg!

prima producten, altijd erg blij mee, jammer van de bezorgpartner DHL

Ervaringen met webshop, assortiment, service, prijs etc is allemaal positief. Heel jammer, en voor mij wel een reden om in de toekomst bij een andere webshop te bestellen bij gelijkwaardigheid, is dat jullie geswitched zijn naar DHL als bezorgpartner. DHL heeft een duidelijk mindere service als PostNL, kortom ik begrijp niet zo goed waarom jullie als bedrijf deze keuze maken. Klantenservice van DHL is slecht bereikbaar of slechts tot 19u, herplannen van een bezorging gaat ondanks de aangegeven mogelijkheid niet, krijg dag van te voren een bezorgblok dat de hele dag omvat, terwijl postNL een 2u indicatie geeft, kortom echt een achteruitgang, valt me tegen van jullie.

Matig

Advies gevraagd over de maat maar niet gekregen hierdoor heeft het heel lang geduurd voordat ik de juiste maat schoenen heb ontvangen. Achteraf betalen kosteloos aanbieden is erg klant vriendelijk! Ik zou het eens overwegen.

Goede website. Mooie kleding met een duidelijke omschrijving over wat het artikel is. Goede bezorging, goed en leuk verpakt.

Mijn ervaring met Orangebag is erg goed. Netjes geholpen en attent kaartje bij de bestelling. Mooie merken in het assortiment, goede kwaliteit.

Super service

Goed aanbod, goede verzend, retour En afhandeling service.

Mooie site goede en snelle levering

Heel klantvriendelijk

Snelle levering en netjes verpakt!

Klantbelang hoog in vaandel!

Prima service, uitstekend product. Een betrouwbare leverancier.

Prachtige kleding, uitstekende service

Goede ervaring

Prachtige kleding!

Mijn bestellingen zijn altijd goed gegaan - ook als iets niet goed bleek. Laatst zelfs een reminder toen mijn retour aangemelde pakket nog niet binnen was. Uitstekende service - prachtige kleding!

Top collectie, maar waarom geen PayPal?

Koop hier heel graag mijn kleren, mooi merken en goede service. Maar snap niet dat PayPal als betaalmethode niet wordt aangeboden. Gemakkelijk, veilig, snel en retour verzendkosten krijg je terug!!!

Super service!

Heel snelle levering, leuk persoonlijk berichtje, perfect product : LOVED IT!!! Go orangebag, keep up the good work xxx

Prima, alleen mis ik de reviews

Service, aanbod en persoonlijke benadering zijn allemaal meer dan prima. Wat ik mis zijn de reviews van andere klanten vooral om maat te bepalen. Volgens de site dragen de dames altijd maat 36 en valt de kleding bijna altijd normaal, maar mijn ervaring is anders met de bestelde kleding. Ik weet dat reviews geen garantie geven maar vaak wel een indicatie. Nu is het kiezen van de maat een beetje een ‘gok’.

laatste ervaring was niet goed

Meestal heb ik goede ervaringen bij OrangeBag. Afgelopen keer vond ik in een bestelde broek een gebruikte! tandenstoker. Ik heb alles teruggestuurd en dit ook gemeld. Geen enkele reactie!

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht