Altijd een cadeautje een pakje van Orangebag!

Excellent

Coltrui van Drykorn besteld. Deze had ik binnen no time in huis en kwaliteit was perfect. Echter was de maat helaas aan de grote kant, dus heb ik hem teruggestuurd en omgeruild voor iets anders. Het nieuwe artikel, jas van Drykorn, had ik ook op dezelfde snelheid in huis en deze was gelukkig wel goed. Het hele traject van eerste bestelling, retourneren tot aan het ontvangen van het nieuwe artikel heeft minder dan 1 week geduurd. Complimenten daarvoor!

s u p e r

- Fijne, werkbare website. - Mooie merken. - Grote collectie. - Snelle levering. - Prima klantcontact. - Heel goed gevoel van veilig online shoppen!

Persoonlijk en goede service

Mooie online collectie, goede service net persoonlijk tintje. Mooie nieuwsbrief

Duidelijk, snel en vriendelijk personeel

De jas die ik had besteld was niet wat ik had verwacht. Helaas was er een stiksel los toen ik de jas ontving. Dit heb ik gemeld en er werd geen probleem van gemaakt, ik hoefde zelfs de retourkosten niet te betalen.

Het gaat

De kwaliteit van de foto’s kwamen niet overeen. Daarnaast heb ik zelf moeten betalen voor retourenvelop terwijl ik ook veel kleding hield. De doos was te groot voor een laag tarief. Al met al niet zo blij.

Mooie en kwalitatief goede kleding. Snel bezorgd. Met aandacht verpakt door de mooie doos en de persoonlijke boodschap. Het voelt echt als een cadeautje als je de Orangebag doos overhandigd krijgt . Mooie merken en ieder seizoen weer nieuwe merken. De ultieme shopbeleving bij Orangebag!

Snelle persoonlijke service en geweldig assortiment.

Kwaliteit en service verdienen pluim!

Wederom blij met deze keer een prachtig vest van Lolly’s Laundry. Dit na retour en ruiling van te ruim zittend item. Zowel retour als ruilen en credit bedrag retour is snel en duidelijk via mail. Klachten hierover begrijp ik niet, vandaar mijn eerste review als jarenlange klant. Persoonlijk kaartje met handgeschreven tekst, kwalitatief hoogwaardige producten. Het is wel het verschil dat het m doet met alle huidige eenheidsworst en vaak onverschillig winkel personeel. Blij met OrangeBag.

Echt geweldige kleding/accessoires/schoenen. In het echt vaak nog mooier dan op de foto's. Mooi verzorgd aangeleverd en handgeschreven kaartje does the trick. Ik heb nog nooit zoveel succes gehad met kleding als met de kleding van Orangebag. Tip: de schoenen van Lodi. Vakmanschap!

Scheurtje in leren rok van Dante 6, goede actie ondernomen. Hartelijk dank daarvoor.

Netjes verpakt en snel bezorgd

Bestelling was netjes verpakt en snel bezorgd. Daarnaast zat er een leuk kaartje bij.

Altijd en geleverd! En what you see is what you get!

Top, ben helemaal blij met deze website. Het enige wat ik soms wat minder vind is het terug sturen in 7 dagen. Laatste ging ik op vakantie en lukte mij dit nog net. Dit kan dan niet gewijzigd worden, helaas. Maar verder ben ik super tevreden!

Pakket ziet er netjes en verzorgd uit!

Positief!

Ik koop regelmatig op Orangebag. De order wordt heel snel afgewikkeld en indien je kleding retourneert heb je binnen 3 dagen het bedrag retour. Super netjes, betrouwbare site.

Snelle en goede service

Bestellingen worden snel verwerkt en met zorg verpakt.

Snelle levering met persoonlijk kaartje.

Je ontvangt je pakketje vlot zoals beloofd. Omdat het zo mooi is ingepakt voelt het als een cadeautje. Het persoonlijke handgeschreven kaartje is de kers op de taart.

Fijne webwinkel

Altijd snel en goed. Mooie site. Prima service. Spaarsysteem voor korting. Top.

Gewoon top, niks op aan te merken.

Alles goed geregeld, product netje verpakt en als het niet goed is wordt alles alles ook weer snel en netjes geregeld. Leuk persoonlijk kaartje erbij net alles een leuker! TOP

Snelle levering en netjes verpakt. Levert zoals afgesproken.

Zeer goede service

Hetgeen ik gekocht had voldeed niet aan mijn verwachtingen qua pasvorm. Retour en terugbetaling zonder een enkel probleem

Snel en keurig geleverd

Ook als artikel niet is wat je verwacht is de afhandeling snel en keurig .

Nog nooit enige negatieve ervaring gehad!!

Snelle levering. Goede kwaliteit kleding. Mijn favoriete webshop.

top site!

Goede producten met hele duidelijke foto’s, geweldige retour en herbestelsite, bonuspunten is erg leuk geeft leuke korting op z’n tijd. Kleine tip: maattabellen op cm zou erg fijn zijn. Scheelt retour en herbestellen

Mooie producten

Orangebag heeft prachtige producten, een zeer uutgebreide collectie die op een overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Wat ik persoonlijk jammer vind, en me soms weerhoudt te kopen is dat retourzending voor eigen rekening is.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht