Mooie uitgebreide collectie

Prachtige kleding. Zou alles wel willen hebben. Okk voor mijn zoon van 11! Snelle levering en soms handgeschreven briefje erbij wat ik erg lwuk vind.

Snelle levering, mooi product

Voor kerst had ik een cadeau nodig. Via lootjes trekken had ze de wens voor een oranje portemonnee. Deze besteld. Snelle levering, en het was een mooi cadeau. De ontvanger was ook ontzettend blij ermee :)

Friendly and fast service

I like shopping with orangebag.nl, their selection is unique and once you place the order it is delivered within a day or two. In case of return, its processed rather quickly. Always get a friendly note from the owner, at the beginning was hand written, nowadays a premade note but still gives a personal touch. I can only recommend shopping with them.

mooie kleding en snelle levering

ruime keuze mooie merken snelle en zorgvuldige levering nooit problemen

Ruim aanbod en snelle verzending

Fijn om te shoppen. Zou graag nog in prijscategorie willen kunnen filteren. En mis By-Bar als merk in de collectie.

Helemaal goed!

Orangebag maakt me blij:)

Mooi dat alles op kleur geselecteerd is. Prettig om naar te kijken. Wordt altijd mooi verpakt met een persoonlijke note Goede kortingen Gratis verzenden vanaf 75,- vind ik aan de hoge kant. En retour voor eigen rekening maakt dat ik minder snel iets bestel...Jammer Foto’s zijn soms vanuit een “hoge hoek” genomen, hierdoor lijken de benen van de modellen vaak een beetje dikker

Goede service, snel leveren

Kleding wordt mooi verpakt, mooie merken.

Helaas heeft DHL er niet voor gezorgd dat het pakketje binnen 1 dag is bezorgd.

Jullie geven aan dat 98% binnen 1 dag geleverd wordt. Ik begrijp door drukte, dat dit niet altijd haalbaar is. Maar dat het 7 dagen moet duren. Ik had juist voor Orange gekozen, gezien de snelle levering. Ik heb het pakketje ook niet meer kunnen afhalen ivm mijn vakantie. En zal daarom inmiddels retour zijn gestuurd. Ik zie de terugstorting van het geld tegemoet Ps.ik heb nee ingevuld bij aanbevelingen. En dit is veroorzaakt door jullie partners dhl. Ik geloof dat Orange een prima organisatie is.

Ervaring was goed, sinds afgelopen zomer niet meer

Voor mijn gevoel bestel al heel lang bij Orange bag, Ervaring was prima! Afgelopen zomer vertelde mij zus dat ze haar punten in had geleverd, toen dacht daar moet ik ook eens naar kijken. Ik bleek iets meer dan €70,- te hebben gespaard, dus ik dacht trakteer mezelf op n nieuwe bikini. Ik n dag of 9/10 later besteld maar nu bleek dat mijn punten waren verlopen. Jammer, maar ik dacht ik waag er een telefoontje aan maar helaas. De mail van OB komt in mijn spam terecht dus ik heb ook nooit de mail over t bonusverloop gezien. Denk dat hier het verschil zit tussen n online winkel en de boetiek op de hoek. Zit zelf in de retail en als vaste klant bij ons op de hoek hadden zij mij zeker de bonus gegeven. Vandaar dat mijn beoordeling is gezakt.

Retourkosten zijn niet gratis

Retourkosten zijn niet gratis en dat ben ik niet gewend

Snelle levering, persoonlijk kaartje erbij.

Mooie kleding, redelijke prijzen

Mooie kleding, merken die deugen en redelijke prijzen

aangezien in maandelijks terug kom op de site, zegt dat genoeg

Goed aanbod, steeds snellere levering en beter retour beleid

geweldig

Alles loopt op rolletjes, vanaf het moment dat je bestelt tot het moment van aankomst. Alles is zeer goed geregeld en ziet er zeer verzorgd uit. Nog geen enkele keer iets vervelends meegemaakt bij het terugsturen of bij het betalen en/of terugstorten.

Echt een heel fijn en mooi site!

Ik kijk er elke keer naar uit naar nieuwe items. Het voelt vertrouwd. Bestellingen gaan altijd goed. Heerlijk

Zoveel keuze uit prachtige kledingmerken.

Levering volgende dag, helemaal perfect. Retourservice prima geregeld.

Perfecte service!

zie hierboven

Snelle bezorging, lieve briefjes

Fijne webwinkel met mooie merken en altijd een lief berichtje. Ik winkel hier graag.

super

Een zeer bruikbare en betrouwbare webshop, met een fantastische keuze en snelle levering. Ik heb nog niet veel retours moeten doen maar dat is dan ook mijn enige minpunt : om onduidelijke redenen verloopt de retour vanuit belgië nooit probleemloos, het neem zeer veel tijd en onduidelijkheid dus ook stress in beslag en dat is uiteraard jammer.

Matig tot goed

Artikelen en collectie leuk maar bij terug sturen van een artikel gaat het terug storten van het bedrag erg langzaam ( moet veel sneller kunnen) zelfs bij grote drukte. Bij andere bedrijven gaat dat veel sneller

Vertrouwde webwinkel

Altijd netjes en op tijd met leveren, ook het retourneren wordt snel afgehandeld. De kleding is altijd als een cadeautje ingepakt met een persoonlijke handgeschreven boodschap.

Vanaf de bestelling tot en met de aflevering verloopt snel en goed.

Alleen de bonusopbouw vind ik een aandachtspunt. Sinds 2017 bestel ik kleding en heb onlangs pas een kleine bonus toegewezen gekregen.

Tevreden

Jammer dat u als organisatie bent overgestapt op DHL, geen fijne bezorging en 1 dag langer onderweg!

prima producten, altijd erg blij mee, jammer van de bezorgpartner DHL

Ervaringen met webshop, assortiment, service, prijs etc is allemaal positief. Heel jammer, en voor mij wel een reden om in de toekomst bij een andere webshop te bestellen bij gelijkwaardigheid, is dat jullie geswitched zijn naar DHL als bezorgpartner. DHL heeft een duidelijk mindere service als PostNL, kortom ik begrijp niet zo goed waarom jullie als bedrijf deze keuze maken. Klantenservice van DHL is slecht bereikbaar of slechts tot 19u, herplannen van een bezorging gaat ondanks de aangegeven mogelijkheid niet, krijg dag van te voren een bezorgblok dat de hele dag omvat, terwijl postNL een 2u indicatie geeft, kortom echt een achteruitgang, valt me tegen van jullie.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht