Altijd en geleverd! En what you see is what you get!

Top, ben helemaal blij met deze website. Het enige wat ik soms wat minder vind is het terug sturen in 7 dagen. Laatste ging ik op vakantie en lukte mij dit nog net. Dit kan dan niet gewijzigd worden, helaas. Maar verder ben ik super tevreden!

Pakket ziet er netjes en verzorgd uit!

Positief!

Ik koop regelmatig op Orangebag. De order wordt heel snel afgewikkeld en indien je kleding retourneert heb je binnen 3 dagen het bedrag retour. Super netjes, betrouwbare site.

Snelle en goede service

Bestellingen worden snel verwerkt en met zorg verpakt.

Snelle levering met persoonlijk kaartje.

Je ontvangt je pakketje vlot zoals beloofd. Omdat het zo mooi is ingepakt voelt het als een cadeautje. Het persoonlijke handgeschreven kaartje is de kers op de taart.

Fijne webwinkel

Altijd snel en goed. Mooie site. Prima service. Spaarsysteem voor korting. Top.

Gewoon top, niks op aan te merken.

Alles goed geregeld, product netje verpakt en als het niet goed is wordt alles alles ook weer snel en netjes geregeld. Leuk persoonlijk kaartje erbij net alles een leuker! TOP

Snelle levering en netjes verpakt. Levert zoals afgesproken.

Zeer goede service

Hetgeen ik gekocht had voldeed niet aan mijn verwachtingen qua pasvorm. Retour en terugbetaling zonder een enkel probleem

Snel en keurig geleverd

Ook als artikel niet is wat je verwacht is de afhandeling snel en keurig .

Nog nooit enige negatieve ervaring gehad!!

Snelle levering. Goede kwaliteit kleding. Mijn favoriete webshop.

top site!

Goede producten met hele duidelijke foto’s, geweldige retour en herbestelsite, bonuspunten is erg leuk geeft leuke korting op z’n tijd. Kleine tip: maattabellen op cm zou erg fijn zijn. Scheelt retour en herbestellen

Mooie producten

Orangebag heeft prachtige producten, een zeer uutgebreide collectie die op een overzichtelijke manier gepresenteerd wordt. Wat ik persoonlijk jammer vind, en me soms weerhoudt te kopen is dat retourzending voor eigen rekening is.

Mooie collectie en super service

Mooie producten en fijne service!

Kijk en bestel graag via deze webwinkel. Mooie producten en fijne service. Ook met retouren. Aanrader!

Mooie collectie. Fijne outlet

De site vind ik een stuk minder

Ik ben tevreden over de producten en service van Orangebag, maar merk ik dat ik de site behoorlijk irritant vind. Als ik op de tweede of welke volgende pagina iets nader bekijken, word ik na het bekijken direct weet terug geleid naar de eerste pagina. Heb je even niet goed opgelet op welke pagina je zat, moet je weer opnieuw beginnen.

Nooit gedoe!

Snelle levering, altijd netjes!

Overzichtelijke site met mooie brands en goede afhandeling.

Fijne online winkel waarbij mooie brands, overzichtelijk en actueel op staan. Makkelijk te bestellen, betalen en te retourneren met snelle levering. De nieuwsbrief is ook inspirerend en met nieuwtjes!

Prachtige kwaliteit

Zeer snelle levering, heel mooi verpakt en prachtige kwaliteit kleding.

Goed geregeld!

Snelle en perfecte service!

Fijne webshop

Mooi assortiment, vlotte levering. Echter zou ik niet snel weer bestellen. Dat jezelf de retourkosten moet betalen.

Fantastisch assortiment kleding voor het hele gezin!

Snelle levering, altijd mooi, en met zorg verpakt.

Prachtige merken, snelle service

Snelle levering, mooi ingepakt en correcte en snelle terugbetaling bij retourzending

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht