Erg slecht

Na 10 al een scheur in mijn broek, van een merk waar ik al jaren met plezier in loop. Klantenservice reageerde bot, onaardig en totaal niet meedenkend. Nooit meer iets kopen bij deze webshop, ik ben echt teleurgesteld

Alles behalve klantvriendelijk

Ik bestelde standaard mijn kleding via Orangebag. Helaas heb ik grote maten en past niet altijd alles. Hierdoor moet ik regelmatig bestellingen retour sturen. Op enig moment kon ik geen bestelling plaatsen of inloggen. Bleek dat ik door de vele retouren niet meer als klant gewenst was. M.i. zijn retouren inherent aan een webshop runnen. Zonder ook maar enige vorm van communicatie of waarschuwing iemand verwijderen uit je klanten bestand is alles behalve klantvriendelijk. Na navraag kreeg ik uitleg dat mijn verhouding retour te hoog lag en dat OB hier niet genoeg op verdiend.

mwah

Eigenlijk wilde ik een deel van de bestelling terugsturen, ervan uitgaande dat je bij een online aankoop altijd 2 weken de tijd hebt. Helaas blijkt dat bij orangebag niet zo te zijn. Het is of binnen één week, of je moet gebruik maken van je herroepingsrecht maar dan moet je de volledige bestelling terugsturen en dat kon al niet meer omdat ik de laarzen wel al in gebruik had genomen. De volgende keer zal ik om die reden dus niet snel meer voor hen kiezen om iets online te bestellen. Dan zoek ik nog wel even verder

prachtig aanbod en goede service

heel persoonlijk, bijna een "gewone"winkelervaring omdat zowel producten als outfits worden getoond

Shop zoooo graag bij Orangebag

Geen toestanden, duidelijk en snel

Fantastisch!!

Persoonlijk, snel, prettig en professioneel!! Altijd fijn om bij jullie iets te kopen.. Plus het kaartje met een persoonlijke tekst kan ik zeer waarderen :)

Veel keuze. Mooie merken

Prima service en mooie collectie

Mooie en soms aparte kleding/schoenen van merken die je niet in iedere winkel krijgt.

Ruime keuze

Tip; meer keuzemogelijkheden bieden. Mouwlengte, pasvorm, jurklengte, patroon kleurspecifatie, type kledingstuk etc. Het zijn wel heel veel pagina's die ik door moet als ik bijvoorbeeld een trui of jurk wil. Om deze reden haal ik weleens af.

Prima kwaliteit en uitstekende service!

Prima kwaliteit en uitstekende service!

Positief

Snelle levering. Bij retour snelle terugbetaling. Brede collectie

Geweldige website.

Prachtige merken, goed assortiment, snelle verzending en hele goede service. Een handgeschreven persoonlijk briefje bij je product geeft je een heel goed gevoel.

Geweldige service.

Ik had mijn sneakers de volgende dag in huis!! Dat is precies wat je wil als je iets on line besteld!!!

Super site!!

Leuke items, ruime keuze, netjes en snel geleverd.

Super leuke winkel

Dit is echt een hele mooie en leuke webwinkel. De spulletjes worden in een hele mooie verpakking verstuurd, gewoon net even wat anders en met een persoonlijk berichtje. Dit is voor mij mijn winkeltje, waar ik ondanks de afstand, toch het gevoel heb, dat ik echt hun klant ben en niet zomaar een voorbijganger. Lieve groet, Marieke

Fijne webwinkel!

Ik had verschillende maten en modellen besteld, zodat ik thuis kon passen en kiezen. De artikelen werden snel verzonden en waren met zorg ingepakt. Wat ik niet wilde houden heb ik teruggestuurd en al snel kreeg ik bericht dat het was aangekomen en werd ook mijn geld teruggestort. Op een vraag van mij kreeg ik snel antwoord. Kortom: een fijne webwinkel met mooie, duurzame artikelen!

fijne site, mooie producten, vind vooral het spaarsysteem fijn

Mooie merken, helaas geen klarna of afterpay

Ik heb al menig bestelling gedaan bij Orangebag. Ik vind het jammer dat Orangebag een Klarna of Afterpay aanbiedt. Ik bestel graag meerdere items en meerdere maten zodat ik thuis rustig kan passen. Dat doe ik nooit bij Orangebag, omdat ik dan veel teveel moet voorschieten. Ik zou veel meer kopen als deze mogelijkheid er wel was. Nu moet ik de maar gokken en als ik pech heb moet ik de maat weer omruilen.

heel persoonlijk en exclusief

Service is bovengemiddeld met persoonlijke aandacht. Echt top en bovengemiddeld! Voor elke man een aanrader. Jaspar

Altijd naar tevredenheid

Top service, snel ook

Mooie collectie prima service

Mooie collectie, en service is prima. Wel jammer dat je betaalt voor retourzenden.

Mooie merken en prima service.

Mooie merken, altijd up to date en een kadootje om te ontvangen.

Mooie collectie en snelle service

Mooie website, alle items goed op de foto. Groot aanbod van mooie merken. Na bestelling snel geleverd. Erg tevreden. Alleen op een of andere manier na steeds weer aanmelden ontvang ik geen nieuwsbrief.

Mooie producten, snelle levering erg leuk ingepakt! Ook geld snel terug bij retourneren. Ik ben erg goed geslaagd!

Goede, fijne webwinkel!!!

De site is heel overzichtelijk en fijn om zo te winkelen

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht