Goede service, mooie producten, snelle reacties

Flexibel en fantastische service met de grootste zorg.

De verzending is altijd mooi verzorgd. Als de zending een keer niet is wat je ervan had verwacht wordt er flexibel omgegaan met de wens van de klant. Daarnaast zijn het kwalitatief prachtige kledingstukken die ze aanbieden. Dit zorgt ervoor dat ik graag blijf terugkomen bij Orange Bag.

prachtige items, goede kwaliteit, overzichtelijke site

Snelle levering, goede klantenservice, goede productomschrijvingen, mooie kwalitatief goede producten, modern/hip. top site! niks negatiefs te melden

Favoriete winkel

Al jaren koop ik al mijn kleding bij Orangebag. Geweldig assortiment en heel goede service (omdat maten soms anders vallen, stuur ik ook wel eens terug; dat wordt heel efficiënt gedaan).

Betrouwbaar met mooie merken

Zoals ik hier boven aangegeven heb is mijn ervaring goed.

Zeer klantvriendelijk

Al jaren een klant, altijd snel en correct, ook als het retour gaat

Toppers!

Heerlijk zoveel merken!

Goede merken, hoge kwaliteit. In de uitverkoop soms jammer dat het in de winkels 60% korting is en op de website 50%. Dat er niet een ‘mega’ sale is. Lekker Hollands....sorry maar goed

Leuke aparte kleding.

Uitstekende service

Groot merkenpakket mooie en duidelijk site en altijd snelle en verzorgde levering.

Mooi verpakt

Snelle afhandeling van bestelling. Product zoals op site weergegeven.

Alleen maar hele goede ervaringen met OrangeBag

Prima, mooie merken, snelle levering, gewoon fantastisch.

Snelle bezorging. Super netjes verpakt.

Tsja, gewoon uitstekend 👍

Geweldige brede collectie, goed gepresenteerd en foutloos bestel proces

Nette en snelle levering en retourafhandeling.

Mooie collectie, fijne service

Mooie collectie, zeer uitgebreid, met veel van mijn favoriete merken.

Prachtige kleding van diverse ontwerpers.

Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Prettig online winkelen

Zag super leuke broek binnen no-time besteld

Mooie merken, snelle levering en leuke persoonlijke note... :-)

Goede ervaring en bestel regelmatig mooie kleding en schoenen

Fijne webwinkel!

Producten van goede kwaliteit, snelle levering, top!!

Snel, mooi en verzorgd

Bestw kleding website die ik ken.

Heel goed.

Snel, correct en makkelijk.

Prachtige collecties, snelle levering!

:-)

Goeie service

Snelle levering met mooie producten. Mocht het toch niet bevallen, dan is de retourservice ook goed geregeld. Ik heb hier meerdere keren besteld.

Altijd hoge service en kwaliteit!

9+ ervaring van alles. De website, makkelijk bestellen, snel toesturen van de spullen (mooi verpakt, leuk kaartje erbij), zelfs het retourneren is snel en goed geregeld. Mijn favoriete webshop! Al jaren kwalitatief top :) Ga zo door :)

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht