Geweldige merken, goede service, minder persoonlijk dan vroeger.

Het handgeschreven briefje deed het wel! Begrijpelijk als je groot wordt, toch jammer.

Toffe collecties, zorgvuldig ingepakte bestellingen en snel geleverd.

Zie boven.

Goed, plezierige site

Wat ik jammer vind is dat niet een bepaald merk in de sale te zoeken/selecteren is.

Hele fijne webshop, mooie merk, top service.

Hele mooie merken, zeer snelle levering, voelt heel persoonlijk.

leuke spullen, snelle levering en goede service!!

Ik ben erg tevreden over de service. Oorbelletjes waren meerdere keren kapot gegaan en meteen werd er een nieuw setje opgestuurd. Ook heb ik een keer 2 bestellingen vlak na elkaar geplaatst. Orangebag is dan zo alert om er een pakketje van te maken en de verzendkosten terug te storten. Erg fijne webshop!

Retourpolicy van orangebag niet okay

Hoe klantvriendelijk een bedrijf is ontdek je pas als er iets mis gaat. Met mijn retourzending was iets mis gegaan, waarop orangebag de retourzending en de ruilbestelling onmiddellijk annuleerde, ondanks mondelinge toezegging dat er even afgewacht zou worden. Ze hadden ook even contact kunnen opnemen. Overigens is hun retourpolicy niet conform de wet: Je moet binnen een week aangeven dat je iets terug wilt sturen, en zij moeten binnen een week daarop het pakket in huis hebben. Als je niet ruilt, krijg je de verzendkosten niet vergoed. Voor internetaankopen is wettelijk vastgelegd dat je 2 weken bedenktijd hebt, en dat bij volledig retour het aankoopbedrag plus verzendkosten (van de bestelling en de retour) vergoed moeten worden. Zo staat het ook in de eigen voorwaarden van orangebag, maar hun praktijk is dus anders. De meeste bedrijven hanteren een termijn van vier weken. Hieronder moet ik het bedrijf aanbevelen of niet. Ik zou het alleen aanbevelen als ze hun retourbeleid aanpassen en zich klantvriendelijker opstellen bij problemen

Goed en mooi verpakt en bijna altijd op tijd

Ik heb goede ervaringen met OrangeBag

Snelle en accurate verwerking van bestelling en levering !

Altijd graag geshopt maar voor mij geen internet shopping meer

Ik had een trui gekocht en deze is kwijt geraakt bij PostNL. Er ontstond een vervelende situatie omdat ik echt een bewijs van verzending had en PostNL verzekerde dat OrangBag het pakket ontvangen had. OrangeBag zei van niet en dat was dus een ja-nee kwestie. Uiteindelijk is het pakket wel gevonden en verwacht ik dat ik het geld retour krijg. Ik shop echter niet meer bij een winkel zonder webwinkel keurmerk of zonder PayPal, Afterpay, Klarna of Creditcard. Ik heb mijn lesje geleerd. OrangeBag heeft prachtige spullen maar het zou fijn zijn als in de betaling meer zekerheden ingebouwd zouden worden. Als je pakket kwijt raakt bij PostNL heb je niets. Nu was het 140 euro, maar ik bestel ook ooit voor 800 euro.

Fijne webshop

Mooie merken prettige service!

Mooie collecties en altijd fijne service.

Na heel wat jaren nog steeds fan!

Mooie spullen , verzorgd opgestuurd !

Prachtige merken , en je krijgt het pakketje. Met een persoonlijk kaartje opgestuurd .

Al jaren mijn vaste ‘modezaak’!

- mooie merken - goed retourbeleid - bij vragen altijd direct antwoord

Heel fijn geholpen

Bij Orange Bag denken ze in mogelijkheden, ik hou ervan!

Mijn stuk!

De kleding die bij Orangebag wordt verkocht passen perfect bij mijn persoonlijkheid.

Vreselijke retourpolicy

Wat een ellende om iets retour te sturen. Jullie werpen onnodige drempels op. Eerste en laatste keer voor mij.

Top service en snel

Snel

Een cadeautje om hier te bestellen

Perfecte service!

Goede en persoonlijke service!!

Snel, duidelijk, mooie items!

Betrouwbaar en attent

Ik bestel hier vaak in de sale. Snel geleverd met mooi papiertje erom. Terugsturen gaat ook zonder problemen. Zeer tevreden!

Leuke schoen en dan ook nog in de sale

eenvoudige site om iets te bestellen

Uitgebreid aanbod, snelle levering

Zeer prettig

Bij jullie besteld is het altijd goed !

Bij jullie besteld is het altijd goed !

Prima service!

Stationspark 1010