Leuke producten

Snelle levering en goede retourservice

Jammer dat je niet achteraf kunt betalen. Dit met name omdat ik toch vaak, voor de zekerheid, 2 maten bestel van 1 artikel.

Duidelijke site, goede service.

Goed aflevering en kwaliteit.

Altijd mooie kleding en goede verpakking en klantenservice

Goede ervaring

Mooie kleding, goede service

Miste wel de persoonlijke, handgeschreven note die er vroeger wel bij zat.

Prima persoonlijk service

Geld op tijd terug, persoonlijke boodschap, mooi aanbod

Heel fijn!

Alles gaat bij oranje bag altijd keurig , en als je zelf een fout maakt wordt het door hun toch nog keurig opgelost!

Ruime collectie, snelle service.

Een ruime collectie, snelle service, retouren of ruilen wordt snel verwerkt, netje verpakt en altijd een persoonlijke briefje erbij!

Snelle levering en prettige service

Fijne ervaring door de snelle levering en ruime keus in assortiment. Klantenservice was ook erg prettig in het contact omtrent een vraag.

Fijne webshop

Veel keuze uit mooie merken. Goede , betrouwbare service.

Betrouwbaar

Altijd zijn de leveringen op tijd, ook na terugzenden van artikel krijg je je geld snel teruggestort.

Mooie producten, merken, prima service!

Fijne goede service en producten, alleen jammer dat pakketje niet bij buren kan worden afgeleverd, is uiterst onhandig

Zeer profesdioneel

Iedere keer een snelle en uitstekende afhandeling. Website zeer goed, de maten zijn meteen te zien!

Ik ben erg tevreden

Fijne website

Website is overzichtelijk, duidelijke foto’s en omschrijvingen van ieder artikel.

Het enige nadeel is dat ik meteen een beoordeling moet schrijven. Voor de rest heb ik wat besteld en dit gekregen.

Prachtige mode, snel geleverd van mooie merken!

Top zaak, correct in alles. Super mooi verpakt ook!!

Aanbevelenswaardige webshop voor kwalitteitskleding

Prachtige kwaliteitsmerken, goot assortiment en diversiteit, snelle leveringen. Goede uitverkoop. Snelle levering met persoonlijke aandacht (kaartje met handgeschreven tekst)

Top webshop

Fijne webshop,goede produkten ,snelle levering altijd een persoonlijke noot erbij kortom een aanrader.

Snelle levering en liefdevol verpakt.

OrangeBag is anders dan andere online verkopers. Mooie site, duidelijk en veel aandacht voor levering.

Betrouwbaar, heel prettig in contact en snel in leveren en afhandeling

Orangebag heb ik standaard openstaan om te kijken naar producten of inspiratie op te doen. Bestellingen komen de volgende dag binnen en nog nooit heeft zich een situatie voorgedaan dat geld niet is teruggestort of producten niet zijn geleverd. En ik waardeer de persoonlijke kaart die altijd bij een bestelling zit.

Snelle levering en afhandeling!

Snelle levering en afhandeling van prachtige kleding!

Mooie site, prachtige kleding en goede service.

Meerdere keren wat besteld.

Snelle en uitstekende service

Mooie webshop en prima service

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht