Uiterst professioneel met veel aandacht voor klantbeleving

Mooie merken, snelle levering en fantastische klantbeleving bij ontvangst. Ze snappen hoe het werkt!

Besteld en snel geleverd

Product in goede orde ontvangen

Hele fijne mooie merken webwinkel!

Vlotte site, helder, snel en ook zo de bestelling, bezorging en eventuele retournering. Enkel puntje van aandacht blijft voor mij dat de pasvorm niet altijd klopt met de realiteit.. Soms toch echt groter/kleiner dan conform de maat. Zeker een site om aan te bevelen!

Mooie kleding e.d. goede, snelle levering.

Zeer prettig om hier te bestellen, mooie merken en zeer goede levering.

Prima service, snel en prachtige kleding

Prima service. Snel geleverd en retouren ook snel verwerkt

Fijne en overzichtelijke website, goede inspiratie via nieuwsbrief en Facebook

Fijne en overzichtelijke website, goede inspiratie via nieuwsbrief en Facebook en pakket wordt snel en mooi geleverd!

Goede ervaring!

Goede ervaring maar nog nooit iets gehouden wat ik heb besteld. Voor mij altijd lastig om online kleding te kopen.

Prima webshop

Altijd verzorgde pakketjes, snel en goed geleverd. Mooie merken en aantrekkelijk spaarsysteem! Nog wel een tip: betere maatinfo zou handig zijn ivm onnodig terugsturen! Artikelen opmeten ( breedte van jurkjes en lengte van vesten is soms moeilijk in te schatten met lange superslanke fotomodellen).

Alles klopt!

Goede website, duidelijke informatie, leuke kleding en schoenen, kwaliteit en snelle levering. Wat wil een mens nog meer?!?

Klantgericht

Prima levering. Helaas waren de broek en vest niet helemaal wat ik ervan verwacht had, dus heb ik ze teruggestuurd. Ik kreeg meteen bij ontvangst van de retourzending een bevestiging van ontvangst en binnen 2 werkdagen had ik mijn geld retour. Zó hoort het! En, aanvullend, ik vind de website heel mooi. En wat ik het allerleukste vind zijn de mails met wat nieuw binnen is gekomen per merk. In één oogopslag zie je wat er aan nieuwe kledingstukken nieuw verkrijgbaar is. Écht super!!

Heerlijk om te shoppen op orangebag!

Leuke exclusieve kleding! Vind altijd wel iets leuks! En super snelle service!

Goede service, leuke kleding

Wat mij weerhoudt om vaker te bestellen is het retourbeleid. Hier moet je voor je retourpakket de verzendkosten betalen en dat terwijl ik vaak de kleding ook in de winkel kan kopen. Dan doe ik dat liever zodat ik het kan passen en als t niet goed zit het weer terug kan geven zonder dat ik hiervoor moet betalen.

Mooie site met mooie merken met bijna bij elk kledingstuk een aantal mogelijkheden OMG ten dragen.

Snelle levering. Bestelling wordt mooi ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij.

Mooie collectie, belabberde service

Een mooie collectie op de webshop, maar de service is echt vreselijk. Heel erg jammer.

Leuke, mooie kleding, netjes thuisbezorgd.

Orangebag heeft altijd de laatste mode van mooie merken. Zorg wel dat jullie onderscheidend blijven!

Veel mooie merken!!!

Altijd veel keuze en alle maten te krijgen!

Altijd supersnelle service met een persoonlijk berichtje

Erg goed. Leuke collectie. Top dat je moet betalen voor het terugsturen. Maakt mij kritischer en de foto’s zijn zo duidelijk dat je prima kunt zien hoe alles eruit ziet.

Goede service! Altijd een leuk briefje bij je bestelling. Snelle levering.

Snelle correcte levering

Ik ben zeer tevreden over de levering en blij met mijn schoenen

Mooie merken, alleen valt de kleding niet altijd zoals op de foto

Nvt

Altijd weer een cadeautje aan mezelf als ik de pakjes van orangebag ontvang!

Ik koop al jaren bij Orangebag en ben een zeer tevreden klant. Ze behoren bij de top 3 van mijn favoriete webshops!

Altijd goed

Snelle levering en altijd een goede kwaliteit

Snelle bezorging en fijne merken. Als je van kwaliteit houdt dan slaag je er zeker.

Afgelopen bestelling was ik te laat met retourneren. Na een telefoontje was alles zo geregeld en kon ik alsnog gratis terugzenden. Goede service dus.

Bijzondere kleding!

Mooi ruim assortiment kleding! Snelle levering. De kleding is altijd mooi en verzorgd verpakt.

Goede service, snel en netjes

Zie hierboven

Stationspark 1010