Helaas vind ik dat de levering van een paar W&H oorsieraden te wensen overlaat . Niet feestelijk ingepakt . Slechts het doosje van het sieradenmerk , met daarin de oorbellen , in een kartonnen verzenddoos . Geen nette verpakking om het kleinood !! Ik zou het zelf heel anders doen en daar veel meer aandacht aan besteden .

Mooie kleren, goede service!

Mooie kleren kunnen uitzoeken op de fijne site van Orangebag. Ik word dat heel blij van!

Mooie kleding en prima service!

Ik ben zeer tevreden over de kleding en service. De website geeft goede info en inzicht en de service is vlot en adequaat.

Al jarenlang super

Al jarenlang klant bij deze super webshop. Vanaf het begin prachtige merken en steeds zich blijven vernieuwen . Het is zeldzaam ! De service is perfect !

Niet goed in relatie management

Als je een aantal keer iets retour stuurt (deze verzendkosten worden overigens betaald door mij, de klant), je account plotseling verwijderd wordt. Dit zonder enige communicatie voorafgaande. Een bericht daarover had ik gewaardeerd en ook als ik een “waarschuwing” vooraf had gekregen. De maten van broeken en schoenen kloppen minder vaak. Daarom laat ik er meer bezorgen. De maten van truien, bloesjes en jurkjes kloppen overigens wel. De collectie is trouwens mooi en uiteenlopend. Vandaar dat ik er al zo’n 10 jaar klant WAS!

Leuke collectie, snelle levering

Fijne website, veel keus en snelle bezorging.

top webshop!

persoonlijke service en goede kwaliteit!

Al vaak besteld bij Orangebag en altijd tevreden!

Mooie webshop, gebruiksvriendelijk, goede service, snelle levering!

Persoonlijke aanpak.

Orange bag heeft een mooie selectie kleding. De verzending gebeurt snel en accuraat.

fijne service, aardige mensen, leuke briefjes in je pakket!

shoppen bij Orangebag vind ik leuk, de suggesties die worden gedaan geven inspiratie. De service is heel goed, en wat ik leuk vind is dat je bij iedere bestelling een aardig kaartje krijgt. Dat maakt het persoonlijk (al weet ik dat het een webshop is).

Fijne website met mooie merken

Mooie merken, snelle levering. Helaas niet gratis retour maar ook wel begrijpelijk gezien het gemak waarmee klant bestelt.

Fijne webwinkel met mooie merken en snelle levering!

Fijne webwinkel met mooie merken en snelle levering! En het spaarsysteem is natuurlijk mooi meegenomen!

Meer dan prima webshop

Mooie collectie, makkelijk alles te vinden, snel verzonden en dus in huis. Aanrader.

Orange Bag is een TOP online winkel

Zeer goede service Snelle levering, retouren, ruilen en geld terug goed geregeld Web site is mooi en overzichtelijke foto's van de producten Mooie kledingmerken Duurzame verpakking en altijd een leuk berichtje van de medewerkers bij de bestelling!😊

Fijn winkelen bij Orangebag.

Zeer goede online winkel, website uitmuntend, je ziet wat je koopt (goede foto’s), service incl bij retourneringen goed.

Super service topshop

Super leuke kleding (merken) aanbod. Super service (voor 4 uur besteld ALTIJD volgende dag in huis) en mooi en makkelijk retourenbeleid. Kortom topwebshop 👍

zeer goed

Vlotte verwerking bestelling. Bestelling in goede staat. En vlotte terugbetaling na retourzending.

Mooie site en goede en snelle verzending met een persoonlijke noot

Wat is toch een minpuntje vind van orangebag is dat er verzendkosten betaald moeten worden als je iets retourneert. Zelfs ook als je van een order van meerdere stuks met bijv andere maten de niet passende maat retourneert terwijl je de andere wel behoud en betaald. Als ik het artikel apart besteld zou hebben en retourneer voor een andere maat hoeft dit niet. Als ik tegelijk 2 maten of 2 verschillende stuks bestel en retourneer wel. Ik zou het op prijs stellen als orangebag hier iets aan wijzigt.

Snel en betrouwbaar

Snel, correct, betrouwbaar, snel geld terug gestort

Super!!

Aanbod en levering zijn echt super! De verzend/retourkosten zouden ze gratis moeten maken, die vind ik echt te hoog en bij andere winkels is dat zelfs gratis.

Fijne service met ruiling!!!!

Teleurgesteld

Al vele jaren koop ik leuke spullen bij jullie en vind ik de persoonlijke benadering heel plezierig. Nu ik een flink aantal items besteld had, bleken deze in diezelfde week in de sale. Ook op de site van o.a. closed zelf waren deze afgeprijsd. Ik heb jullie een mail gestuurd. Als antwoord kreeg ik dat omdat de spullen nog in mijn maat leverbaar waren, ik geen recht had op korting. Ik heb alles terug gestuurd en elders met korting besteld. Ben echt teleurgesteld omdat ik jullie qua klant centraal stellen hoog in het vaandel had. Positief ik heb er een aantal mooie nieuwe webshops aan overgehouden die ook mijn favoriete merken verkopen en in de sale met korting :-).

Mooie collectie en klantvriendelijke website en bedrijf

Orangebag is meer dan een online winkel. De collectie is prachtig en varieert. Tevens is de klantvriendelijkheid van de website, maar meer nog de personen erachter heel prettig. Ik kom er graag terug.

Fijne webwinkel

Hele mooie webwinkel , snelle levering

Altijd netjes verzorgd en snel geleverd

Bestelling worden altijd snel en netjes geleverd. Omruilen voor een andere maat of ander artikel is erg klantvriendelijk georganiseerd. Heel prettig!!! :) Ik vind OrangeBag.nl een echte aanrader. Iedere keer weer een mooie en gevarieerde collectie. Overzichtelijke website en een goede service.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht