leuke kleding, betere kwaliteit en net even wat anders

Leuke jurk bij jullie gekocht. Kwam wel erg verkreukeld uit de verpakking. Maar blij met een jurk die net even wat anders is, dan de standaard mode en goede kwaliteit.

Slecht

Ik heb een klacht met mijn broek die ik een keer gedragen heb.Ze doen er helemaal niks mee. Zo onterecht.Ik zal nooit meer kopen op deze webshop.

Goede en snelle service. Mooie merken. Persoonlijke benadering ( hoewel kaartjes nu voorgedrukt ;)) Retourbeleid kan misschien klantvriendelijker; loslaten van eerst aanmelden. Zie collega bedrijven

Mooie kwaliteit, en veel keuze uit mooie kleding, en echt volgende dag bezorgd.

Super veel keuze, en topservice

Goede service met ruilsysteem

Snelle afhandeling. Netjes verpakt. Een idee zou zijn om keuze te hebben tussen PostNL of bijv. DHL aangezien PostNL niet altijd levertijd op de afgesproken tijd.

snel, goed en persoonlijk

Orangebag heeft een ruime keus, overzichtelijke website en een persoonlijk kaartje. Ook al heb je het zelf gekocht, je ontvangt het als een kadootje ;-)

Goede ervaringen vlotte verwerking van bestelling Mooie kleding

Snelle levering, de verpakking is een cadeautje.

positief!

Prima service!

Snel en netjes verzorgd.

Veel keus in mooie merken, goede service en altijd een persoonlijk kaartje bij de bestelling.

veel keus, goede service en altijd een leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling

Goede service en snelle afhandeling van bestellingen en retouren.

In mijn geval wordt er nogal eens een bestelling retour gestuurd. Orangebag heeft hier nog nooit een opmerking over geplaatst terwijl het mij toch wel frustrerend werken lijkt. Dit vind ik een groot pluspunt! Verder vind ik de kleinere verpakkingen ook prettig en nuttig. Persoonlijke boodschap bij pakket hoeft van mij niet persé. Goede en duidelijke website!

Prima service!

Goed! En m’n bestelling werd snel en goed geleverd. Voelde ook persoonlijk en een beetje als een cadeautje. 😍

goede collectie, kleren zitten zoals op de modellen, fijn!

goede collectie, kleren zitten zoals op de modellen, fijn!

Snelle levering zoals altijd !

Perfecte service, snelle levering en vriendelijk personeel , fijne site om te shoppen

Goed, betrouwbaar, snel

Zie hierboven: allemaal duidelijk en goed geregeld. Goede kwaliteit van de site, inpakken, communicatie. Prima geregeld!

Goede service, goede kwaliteit. Product voldoet aan verwachting.

Service zoals je verwacht, vlot, correct en retourneren geen probleem

Mooie collectie en fijne service

Altijd een feestje om naar de nieuwe collecties te kijken. Afhandeling van de bestelling is prima en heb je vragen wordt je altijd vriendelijk en correct geholpen.

Mooie merken en ruime keuze

OrangeBag heeft een ruime keuze van de mooiste merken. Snelle verzending en retouren worden ook netjes afgehandeld.

overzichtelijk website en spullen snel in huis

zelfs mijn zoon van 13 kan bestellen

Goede service, ruime keuze, mooie merken.

Goede service, ruime keuze, mooie merken.

Goed werkende site. Vlotte levering

Fijne website. Overzichtelijk. Betrouwbare levering en leuk dat je een hand geschreven kaart krijgt bij je bestelling.

Goede service, mooie producten

Goede service, mooie producten, mooie website met leuke voorbeelden hoe kleding te combineren.

Snelle service!!

Won hundred schoenen besteld, waren overal uitverkocht, bij orangebag besteld en de volgende dag in huis. Super blij mee!!

Mooie kleding, snel geleverd

Mooie kleding, snel geleverd, altijd met een aardig briefje en een fijn spaarsysteem

Super goed !

Hartstikke prima, netjes verzorgd volgende dag geleverd.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht