Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en terugbetaling. Persoonlijk, snel en goed contact met klantenservice bij vragen!

Ik vind persoonlijk de combinatie van kleding setjes niet altijd even leuk gecombineerd op de website

Pluspunten

Persoonlijke touch Snelle service Groot assortiment

Pluspunten

Een inspirerende en zeer complete collectie. Ook de service is goed geregeld, ondanks dat het een website is voel je toch het contact. Mede door de aardige briefjes in de pakketjes. Ook wordt je via mail goed op de hoogte gehouden.

Pluspunten

Levering is snel en netjes verpakt. Omruilen en retourneren geen probleem. Geld ontvang je ook snel terug. Bestel hier zeker nog vaker iets.

Pluspunten

Snel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, mooie site met prachtige producten.

Niet zoals afgebeeld. Ik had een broek besteld met model aansluitend met bivenbeen naar wijd uitlopend over de kuit, ( Nathalie Vleeshouwers) helaas was de pijp vd broek van boven naar beneden heel erg wijd. Als dit duidelijk op de foto's had gestaan had ik deze zeker niet besteld!

Pluspunten

Hele fijne en overzichtelijke webshop met goede service en snelle levering. Mooie merken en diversiteit aan artikelen, steeds vernieuwende collectie. Altijd een persoonlijk geschreven kaartje bij de bestelling en mooi verpakt. Eenmaal een klacht gehad maar direct heel netjes opgelost. Super!

Pluspunten

Doen wat ze beloven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie collectie

Een paar jaar geleden werd de kleding goed en met zorg verpakt. Dit keer ontving ik de kleding gekreukt en niet allemaal in een aparte verpakking. Ook het retourneren is klungelig geregeld

Pluspunten

Mooie merken, goede service!

Pluspunten

Snelle levering. Professioneel bedrijf.

Pluspunten

Mooie merken. Snelle levering. Gezellig persoonlijk kaartje

De laatste twee keer was mijn bestelde kleding helemaal verkreukeld. Dat is niet leuk uitpakken of passen. Gewoon verkreukeld verpakt niet tijdens verzending gekomen

Pluspunten

snel geleverd en persoonlijke noot erbij

Pluspunten

Tijdige levering en product naar wens

Pluspunten

goede collectie, goede service

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

In de algemene voorwaarden staat gratis retour bij omruiling binnen Nederland en België. Ik had mijn pakje laten leveren in België en wilde het toen ik in Nederland was gratis retour sturen...dit was echter niet mogelijk. Ondanks diverse telefoontjes en mailcontact willen ze mij geen retour label geven. Voor mij geen orangebag meer...

Pluspunten

Prettige service met persoonlijke aandacht.

Pluspunten

Snelle levering!

Als je ze belt, dat ze dan niet als antwoord geven: Dat weet ik niet, want ik sta hier in een magazijn. Ze gaan het maar uitzoeken! Daarvoor bel ik toch?

Pluspunten

Snelle afhandeling van alles. En mooie spullen.

Niks. Ga zo door!

Pluspunten

Snelle levering, persoonlijk kaartje

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Nette levering Prettige website

terug storten van tegoed duurt veel te lang

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht