Een broek van Ganni die ik al heel lang wilde, overal uitverkocht. Bij OrangeBag was nog mijn maat over en voor de helft van de prijs.
Hi Yeliz, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn dat je eindelijk de Ganni-broek hebt kunnen scoren bij ons die je al zo lang wilde. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Leuke webshop. Goede kwaliteit. Snelle levering
Hi Anja, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze webshop leuk vindt en tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering. We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Kwalitatief mooie kleding en supersnelle levering
Hi Kristel, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Ruim assortiment mooie producten en een snelle en nette levering!
Hi Krystle, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons plezier te lezen dat het ruime assortiment, de mooie producten en de snelle, nette levering zo goed bevallen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Prachtige trui..blij mee. Goed verpakt en snel geleverd!! Blij mee.
Hi Marjolein, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met je trui en tevreden bent over de snelle levering en verpakking. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Mooie kleding van goede kwaliteit, snelle levering en goede service.?
Hi Brenda, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit van onze kleding, de snelle levering en de service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Zeer tevreden met mijn aankoop Mvg hilde
Hi Hilde, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop. We zijn blij dat je bij ons geslaagd bent. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, Team Orangebag
Das Label Denimist ist in den USA zuhause. Es ist die kleine Schwester von R13. Klasse, dass ich sie bei Orangebag gefunden habe. Dazu der sehr gute Service von Orangebag. Bin sehr zufrieden.
Hi Birgit, Thank you so much for your lovely review! We're so happy to hear you're satisfied with our service. We’ll continue to do our best to inspire you and provide a premium shopping experience. We hope to welcome you back soon to the most beautiful and personalized online fashion boutique: www.orangebag.nl Warm regards, the Orangebag team
Ik koop vaak bij Orangebag en ben zeer tevreden over de snelle levering, eenvoudig bestelproces en ruime assortiment aan kwaliteitsmerken.
Hi Mirjam, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je vaak bij ons besteld. :) We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik ben erg tevreden over de bestelling en zeker over het artikel. Ze vallen wel klein uit. Ik heb twee maten groter besteld.
Hi, Dank je wel voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over je bestelling en het artikel. Goed dat je aangeeft dat het item wat kleiner valt. Dat is waardevolle feedback voor ons én voor andere klanten. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Makkelijk te bestellen en snelle levering.
Hi Edith, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat het gemakkelijk voelt om bij ons te bestellen en dat je onze levering als snel ervaart. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik ben fan! Veel merken!
Hi Marilou, Dank je wel voor je mooie review! Een 10 en ook nog fan, dat vinden wij ontzettend fijn om te horen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Orangebag.nl is een hele fijne webshop met mooie kleding en schoenen en ook toffe accessoires. Veel merken, veel keuze, mijn favoriete webshop!
Hi Angelique, Dank je wel voor je mooie review! Geweldig om te horen dat wij je favoriete webshop zijn. :) We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Heel tevredeb. Knap aanbod en vlugge verzending.
Hi Dana, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn erg blij met een 10 als beoordeling en wij vinden het fijn om te lezen dat je heel tevreden bent over onze webshop. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mijn ervaring is dat er meteen een oplossing is gekomen ivm een verkeerd artikel. Snelle reactie en afwikkeling. Heel fijn! Daarnaast ook snelle levering. Dankjewel
Hi Janny, Dank je wel voor je mooie review! Heel fijn om te lezen dat we je goed hebben kunnen helpen met een oplossing en dat je je ervaring als prettig ervaart. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie kleding, jammer dat de maat niet beter wordt aangegeven: bij alles staat: valt normaal
Hi C, Dank je wel voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je onze kleding mooi vindt. Over het algemeen valt de kleding die wij verkopen ook normaal op maat, mocht het anders vallen dan geven wij dit altijd aan op dezelfde plek, zodat het duidelijk te zien is voor de klant. Wij zullen je opmerking zeker meenemen voor in de toekomst om het wellicht nog wat duidelijker zichtbaar te maken. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Orangebag heeft mooie merken en een fijne webshop.
Hi Karin, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je ons ervaart als een fijne webshop. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Elke bestelling snel geleverd, een mooi merkaanbod. Erg tevreden elke keer!
Hi Yvon, Dank je wel voor je mooie review! Wat leuk om te lezen dat je ieder keer tevreden bent over ons. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooi assortiment, snelle bezorging en prima voorwaarden.
Hi Ellen, Dank je wel voor je mooie review! Wij zijn heel blij met een 10 als beoordeling. :) We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Al jaren trouwe klant, ze hebben mooie merken, de bestelling wordt heel snel bezorgd, verpakking mag wel wat kleiner, maar ok. Het spaarsysteem is erg fijn.
Hi Jeannette, Dank je wel voor je mooie review! Wij vinden het erg leuk om te lezen dat je al jaren een trouwe klant bij ons bent en zo tevreden over onze webshop bent. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Grote mooie collectie en altijd goede snelle service!
Hi Sabine, Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Uitstekende ervaring. Ruime keuze,snelle verzending en refund
Hi Betty, Dank je wel voor je mooie review! Wij vinden het fijn om te lezen dat je een uitstekende ervaring hebt gehad bij ons. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Hele mooie merken, zowel schoenen als kleding, snelle levering en hele prettige en snelle service.
Hi Marit, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons goed om te lezen dat je onze service en levering als snel en prettig ervaart. :) We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Vorige week vrijdag een broek binnen gekregen die ik niet had besteld! Verkeerde kleur! Gelijk een mail gestuurd en zaterdag retour verzonden. Geen reactie op mijn mail gekregen! Dinsdag maar zelf gebeld en ik zou mijn geld terugkrijgen. Dinsdag is mijn retour ontvangen. Woensdag weer met ze gebeld. Mevrouw zei dat hij net binnen was. Nu vrijdag nog steeds geen mail of geld terug! Jammer dit!
Hi Lenie, Bedankt voor je review en allereerst onze oprechte excuses voor de vervelende ervaring. We begrijpen heel goed hoe frustrerend het is om een verkeerd artikel te ontvangen en vervolgens lang op een reactie en terugbetaling te moeten wachten. We zien dat je op vrijdagavond en zaterdag contact met ons hebt opgenomen via de mail. Graag willen we toelichten dat onze klantenservice in het weekend gesloten is, waardoor we je e-mails pas op maandag hebben kunnen oppakken. Na elkaar maandagochtend telefonisch te hebben gesproken, hebben we geïnformeerd hoe we dit het beste konden oplossen en wat we hierin konden betekenen. We zien in ons systeem dat de terugbetaling inmiddels is verwerkt. Mocht je nog vragen hebben of samen met ons willen kijken naar een passende oplossing voor een vervolg bij Orangebag, dan kun je altijd contact met ons opnemen via [email protected]. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik ben altijd zeer tevreden over de mooie kleding en kwaliteit ervan. Ook de verzorging van de spullen bij verzending is goed en bij de afhandeling van retourzendingen zeer adequaat. Sinds DHL wordt ingezet is het zeker zo eenvoudig om verzendingen te retourneren en is de communicatie hierover prima. Wel zie ik vaak dat DHL meldt ze ons niet thuis troffen terwijl we er wel waren. Maw, ze zijn niet geweest en hebben pakket daarom zonder meer bij buurtdepot bezorgd. Geen enkel probleem voor ons dit daar dan op te halen, maar gemelde reden hiervan klopt dan niet.
Hi Mariska, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons plezier te horen dat je zo tevreden bent over onze mooie kleding, kwaliteit en de zorgvuldige afhandeling van verzendingen en retouren. We begrijpen je punt over de communicatie van DHL en nemen dit mee om waar mogelijk verbeteringen te stimuleren. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht