Pluspunten

Mooie merken. Goed overzicht van bestellingen/retouren Snelle verzending Retouretiket Goede klantenservice

Pluspunten

snelle levering en goede service

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Vind het geen vriendelijke klantenservice. Niet meegaand.

Pluspunten

prima site en levering

geen

Pluspunten

Zeer goede en snelle service, mooie merken en continue uitbreiding van merken. Grote voordeel voor mij is verzending via PostNL omdat deze ook bezorgd bij mijn postbus. Ik woon net over de grens in België en nu kan ik het pakketje ophalen op het moment mij uitkomt.

Pluspunten

Fijne site, leuke merken. Goede klantenservice.

Schoenmaat voor grotere vrouwen en bij broeken vermelden of ze geschikt zijn als er geen lengte bij staat voor lange benen. Ik heb lengte 36! Ik koop veel jeans van Closed, fijn model en lengte 34 kan prima zomers en swinters met Shabbies(kort). Maar als de modellen met wijde pijpen te kort zijn dan kan ik eigenlijk niks kopen.

Pluspunten

Goede verzending, netjes ingepakt

Pluspunten

service

Pluspunten

Mooie collectie. Bestelling wordt perfect verzorgd geleverd, ingepakt in mooi oranje vloeipapier met een handgeschreven kaartje erbij. De website werkt perfect.

Pluspunten

Prima geregeld.

Pluspunten

Snelle en correcte levering

geen

Pluspunten

Goede levering, netjes verpakt, goed product

Pluspunten

Snelle levering Mooie collectie

Iets langere tijd om retour te sturen

Pluspunten

snel, betrouwbaar, goede klantenservice

geen

Pluspunten

Makkelijk retour te zenden, daardoor bestel je makkelijker Snelle verrekening met retour en nieuwe bestelling. Je hoeft je niet druk te maken of het retourbedrag wel wordt terug gestort. Het is mijn favoriete webshop, als zij hebben wat ik zoek, bestel ik het altijd bij hen

Kan niets bedenken, alles prima geregeld

Pluspunten

Erg mooie collectie, klantvriendelijk, toegankelijke website en snelle & nette verzending

Ook gratis verzenden en retourneren onder de 75 euro

Pluspunten

Altijd een goede en snelle levering. Ook bij retourneren worden zaken snel afgehandeld.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Vriendelijke dame aan de telefoon

Snellere afhandeling

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Nette levering.

Als je 3 artikelen besteld en er 1 terugstuurt, maar ten koste van 103 euro 2 artikelen behoudt, brengt orangebag verzendkosten in rekening voor het ene artikel dat teruggestuurd is. Dat maakt dat ik nooit mmeer een bestelling zal plaatsen. Ik zoek wel een andere webshop waar je gratis kan retourneren.

Pluspunten

snelle afhandeling van retour zending en nieuwe bestelling

de opmerking "maat valt normaal" bij de beschrijving van het product vind ik verwarrend; wat wordt hiermee bedoeld?; ik heb diverse keren een bestelling moeten terug sturen, omdat de maat die ik draag te groot is.

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht