Pluspunten

Snelle levering. Snelle afhandeling bij retourneren. Keurige verpakking en leuke persoonlijke handgeschreven kaart bij iedere levering.

Pluspunten

Prima service, goed bereikbare en vriendelijke klantenservice.

Retourtermijn wel erg kort maar gelukkig zijn ze wel coulant.

Pluspunten

Netjes ingepakt, snelle service!

Pluspunten

Grote mooie collectie Snelle levering Spullen goed in orde Retour leveringen gaan ook vlot

blijft lastig om via internet goed passende kleding te kopen. Misschien kan nog iets meer informatie over de maten en hoe de kledingstukken vallen helpen. Ook binnen een merk zijn kledingstukken vaak verschillend van grootte.

Pluspunten

Snelle levering met persoonlijk briefje.

Pluspunten

Snelle verzending en verwerking als ik kleding retour stuur. Mooie kleding waardoor ik regelmatig kijk en koop .

Pluspunten

Gevarieerd aanbod, uitstekende service, snelle levering met een persoonlijke noot;)

Geen, gewoon zo blijven

Pluspunten

Mooie, duidelijke website. Snelle service

Pluspunten

Supersnelle levering! Altijd ern leuk geschreven kasrtje erbij! Maakt het toch persoonlijk! Top gewoon!

Pluspunten

heldere website, vlotte levering en altijd met een aardige boodschap!

geen

Pluspunten

Zeer fijne klantenservice. Doen wat ze beloven.

Pluspunten

Goede levering, goede retourservice, snel en secuur. Ook altijd leuk de persoonlijk geschreven kaart die ze erbij voegen!

Pluspunten

Leuke hippe merken

Geen gebruikte artikelen in dr sale verkopen

Pluspunten

Orangebag biedt een mooie collectie aan met kleding van goede kwaliteit. Kleding komt heel mooi en netjes verpakt aan. Ik kijk graag hier voor kledingstukken die je niet zo snel in gewone kledingwinkels ziet hangen.

Truien worden soms getailleerd weergegeven op de foto’s op de website (en dus mooier getoond) terwijl deze in het echt wijd uitvallen. Als je deze dan bestelt valt het tegen. Ik vind de wijze waarop verzendkosten worden gerekend ingewikkeld overkomen en daardoor klantonvriendelijk. Je wilt soms 2 maten bestellen om te passen en te vergelijken, maar je weet dan al dat je er minstens 1 van moet terugsturen. En als je terugstuurt zonder bestelling weet je al dat je voor de verzendkosten moet betalen. Het gevolg is dat je bestellingen na elkaar gaat doen. Waarom rekenen jullie niet zoals de meeste webwinkels geen verzendkosten boven een bepaald bedrag en dat als je retourneert en je komt onder dat bedrag uit dat alsnog verzendkosten worden gerekend?

Pluspunten

De communicatie verloopt duidelijk en heeft een persoonlijke tint. Ik heb het gevoel dat ik als klant word gezien.

De afbeeldingen vind ik echt niet duidelijk genoeg. Verschillende keren heb ik een pantalon van Graumann bekeken, omdat mijn allereerste bestelling zo goed is ervaren van deze pantalon, dat ik een nabestelling wilde doen van hetzelfde exemplaar. Steeds is me dat niet gelukt en heb derhalve genoegen genomen met het alternatief binnen hetzelfde merk. Graag hierop een duidelijkere verwijzing ( artikelnr van mijn vorige bestelling) vermelden als aanwijzing bij een soortgelijk artikel?

Pluspunten

Mooie tas voor een scherpe prijs Prima verpakt en snel geleverd

Pluspunten

Mooi assortiment. Persoonlijk met de hand geschreven bericht aan klant vind ik zeer bijzonder.

Pluspunten

Ik ben dik, dik tevreden over de gang van zaken, werd netjes te woord gestaan, bij telefonisch contact, van begin tot eind (m.n. retour) keurig afgehandeld, voldoet aan de verwachtingen. Mooi zo ! Groet !

Geen ; de afhandeling was gewoon perfect uitgevoerd, vanaf de bestelling tot aan retour , klantvriendelijk.

Pluspunten

Love de merken die ze aanbieden. Kleren zijn altijd in zeer goede staat. Leuke note het persoonlijke kaartje (en de prpefmonsters vroeger waren echt heel tof!). Ook de site is mooi: gotta love orange! :)

Als je een vraag of klacht hebt dan is de repliek vaak wat houterig of minder klantvriendelijk. Bijvoorbeeld: bij een vraag over een product kreeg ik een stuk tekst gecopypasted en dat was het zo ongeveer. Niet onvriendelijk maar wel wat knullig. Of: bij een trui met een confectiefout: de optie was of terugsturen of houden. Ik wilde de trui echt graag hebben maar houden en zelf laten repareren en met bijvoorbeeld een kleine korting als loyalty bij een volgende aankoop was ik blij geweest. Maar nu was het: wij doen niet aan korting. Punt. Ook: kidskleren zouden ook wel van maatjes kleiner op de site mogen. En het winkelmandje iets langer vil mogen blijven zodat je niet steeds opnieuw moet vullen na een kleine onderbreking.

Pluspunten

mooie winkel met heel veel keus!

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Prima service, netjes ingepakt met persoonlijke noot!

retourkosten

Stationspark 1010