Pluspunten

Ga zo door met uw goede dienstverlening!

Pluspunten

Supermooie merken Supersnelle service Persoonlijke boodschap Levertijd altijd op tijd Mooie handige verpakking Top retouren service

Styling mag meer inspirerend + oudere modellen gebruiken Kvond laatst styling van Tineke zelf, Superleuk en inspirend

Pluspunten

Zeer snelle levering. Ook bij retourneren het geld snel weer teruggestort.

Pluspunten

Snelle, betrouwbare levering en fantastische service keer op keer!

Pluspunten

Goed snel en mooi ingepakt zeer verzorgt en een feestje om te ontvangen

Pluspunten

Duidelijke informatie over product op de site, snelle levering en een handgeschreven briefje bij de bestelling. Leuk!

Geen.

Pluspunten

Snelle service, mooi ingepakt

Pluspunten

zeer snelle levering

Pluspunten

zeer betrouwbaar

Pluspunten

Er zit regelmatig één of twee erg mooie producten tussen.

Geen retourkosten. Ik was gisteren nog iets aan het overwegen te bestellen maar toch maar niet gedaan omdat ik niet zeker was van de maat en retourkosten dan zonde vind.

Pluspunten

Snelle levering en retourverwerking, fantastisch verpakt met een persoonlijk tintje

Pluspunten

Gewoon snel en betrouwbaar

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus.

Kan niets bedenken.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

eerlijk gezegd waren mijn ervaringen tot nu toe erg goed, alleen in de laatste bestelling zat de jurk die ik had gekocht echt VOL vlekken, ik ben de jurk niet gelijk gaan dragen en heb dit dus pas afgelopen weekend ontdekt. Erg, erg teleurstellend, ook al was het uitverkoop, dit hoort echt niet.

zie eerder opmerking

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Tas snel ontvangen. Kerstcadeau van mijn echtgenoot. De tas slechts enkel dagen gebruikt, al na één dag viel de tas vanaf mijn schouders steeds op de grond. Bovendien zou de tas volgens de informatie zwart zijn, echter is de tas donkerblauw. De kwaliteit is niet goed. Door bovenstaande, tad geretourneerd. De aankoop 'herroept'. Hoop op een keurig nette afhandeling zodat ik weet dat de kwaliteit van de tas slechts een foutje is.

Lastig om herroeping in orde te maken bij het terugsturen van een artikel bij een klacht.

Pluspunten

Mooie kleding en prima service

Pluspunten

Jurk stond me niet, meteen teruggestuurd, zonder printen, label plakken paket en weg! Meteen t geld terug op mijn rekening gestort,ik vind dat super! Zo wil je t als klant.

Geen.

Pluspunten

Mooie kleding en een persoonlijk berichtje in de doos!

Pluspunten

Snelle levering en persoonlijke boodschap bij je spullen. Goed assortiment. Leuke webshop

Stationspark 1010

3364DA Sliedrecht