Pluspunten
mooie spullen en snelle levering
Verbeterpuntenprima zo
Pluspunten
snelle levering, goede service
Pluspunten
Mijn favoriete webwinkel! Alles klopt altijd, communicatie is zeer vriendelijk én vooral mooie mode!
Pluspunten
Pluspunten
De persoonlijke briefjes bij de bestelling: ik lees dit eerder dan dat ik de bestelling bekijk!!!
Pluspunten
Snelle levering, overzichtelijke site, vriendelijk bericht bij eerste bestelling, mooi verpakt.
VerbeterpuntenRondom klachtenafhandeling vrij nors en niet klantvriendelijk dat klant hiervoor zelf retourkosten betaald
Hallo Hanneke, Dankjewel voor je feedback. Voor het issue dat je hebt gemeld, hebben we je, binnen 24 uur, aangegeven het aankoopbedrag terug te betalen. In een geval als dit, geruime tijd na aankoop, komen Kosten die je maakt om aan ons terug te sturen of te brengen voor je eigen rekening. We vinden het jammer dat je dat als "nors" aanmerkt Team OrangeBag
Pluspunten
1e bestelling. Snelle levering (1 dag) met leuk geschreven bedankje bij de bestelling. Ga hier zeker vaker shoppen!
Pluspunten
snel geleverd, leuke persoonlijke boodschap erbij :)
Pluspunten
Heel persoonlijk door handgeschreven kaart bij iedere bestelling en verwijzing naar vorige bestellingen Groot assortiment mooie merken Top dat Essentiel ook in de shop komt!!!
VerbeterpuntenGenoeg grote maten inkopen Vroege sale voor vaste klanten invoeren
Hallo Heleen, Dankjewel voor je mooie beoordeling en je feedback. Voor de volledigheid; als je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief wordt je als eerste geïnformeerd over new arrivals, new brands, etc, en ook als eerste over Sale en bijzondere acties en aanbiedingen. Team OrangeBag
Pluspunten
Goede kwaliteit en goed aanbod
Pluspunten
Al jaren een fijne webshop!
VerbeterpuntenWas teleurgesteld over het feit dat er betaald moet worden voor retour sturen van een artikel. Weerhoud mij om een volgende keer te bestellen.
Hallo Jacqueline, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is altijd gratis voor je met ons label in geval van een ruiling. Alleen indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, ook op Sale items, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie je bonuscoupons!). We vinden het erg jammer dat je dat niet meeweegt in je beoordeling. Team OrangeBag
Pluspunten
er zat een persoonlijk briefje bij de bestelling
Pluspunten
Helemaal niks op aan te merken. Webshop en toch altijd een personal touch door de kaartjes. Mooi verpakt, straalt luxe uit. De merken zijn super goed, betrouwbare levering. Site is makkelijk, ik ben echt fan!
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht