Pluspunten
Keurig verpakt! Snel verzonden. Goede communicatie!
VerbeterpuntenZijn er niet wat mij betreft
Pluspunten
Zeer snelle, nette afhandeling van bestellen, verzenden en evt retour afhandeling. Prima!
Pluspunten
top qua levering, kwaliteit producten en spaarprogramma
Pluspunten
snelle levering, persoonlijke notitie bij aankoop
Verbeterpuntenals je voor ongeveer € 500,- schoenen koopt en vervolgens 1 paar terugzendt dat je dan de retourkosten mag betalen vind ik niet echt klantvriendelijk/gebruikelijk
Hallo "klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is altijd gratis voor je in geval van een ruiling. (zie in je account) Alleen indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, (ook op Sale items) én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Goede aanbieding, Super mooi verpakt en leuk een geschreven kaartje!
VerbeterpuntenMeer bekendheid geven! Zodat t kan groeien
Pluspunten
Voelt fijn en betrouwbaar. En kreeg een keuke kaart bij de bestelling.
VerbeterpuntenGeen idee. Zo doorgaan
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij je bestelling!
Pluspunten
uitgebreide collecties en snelle service
Pluspunten
Heel erg leuk dat je een persoonlijk handgeschreven kaartje bij je bestelling krijgt. De bestelling is keurig ingepakt.
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Nice products, good brands, personalized service
VerbeterpuntenCompared to other e commerce players I am always more hesitant to order things I am not 100% sure about as I will be charged with return costs if I send it back.
Hello Nathalie, Thank you for your great review. As to your "verbeterpunt'" Not only is shipping (EUR 75 and up) free of charge for you, so is return shipping in case of an exchange, Only when you use our prepaid label for a return without exchange a limited fee of EUR 3.95 applies. In addition you'll recieve a 5% loyalty bonus on all purchases from the new collection. This not only provides you an unique combination, it surpasses an occaisional fee by far. (see in your account. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie collecties, goede nieuwsbrieven, prima retoursysteem.
VerbeterpuntenHelaas een slechte klantenservice. Voor het eerst in jaren een klacht nadat een truitje van meer dan 130 euro uit elkaar viel. Hier wordt geenszins begripvol of met respect voor de klant op gereageerd. Is vast mijn eigen fout wordt er gesuggereerd. Ik raad niemand aan hier duurdere items te kopen want het is een risico.
Hallo Floor, We vinden het jammer dat je ons de tijdens dragen ontstane beschadiging (haaltjes) aan je top verwijt. We hebben je al eerder per email de oplossing geboden, maar daarop heb je helaas niet gereageerd.
Pluspunten
Snelle levering en duidelijke omschrijving van de producten.
VerbeterpuntenBij de filter wil ik graag dingen kunnen uitsluiten, bijv. een bepaalde kleur zodat ik niet alle andere kleuren hoef aan te vinken.
Pluspunten
persoonlijk, mooie website, mooie merken en zeer attent!
Verbeterpuntengeen idee!
Pluspunten
Goede merken!!! Consistent aanbod.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht