Pluspunten
Snel, duidelijk en super leuk!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie site. Persoonlijk handgeschreven briefje geeft een goed gevoel.
Pluspunten
Handgeschreven briefje maakt het persoonlijk! Top!
VerbeterpuntenN.v.t.
Pluspunten
Compleet aanbod en snelle levering
Pluspunten
Mooie collectie en altijd een persoonlijke noot in de vorm van een kaartje.
Pluspunten
Erg snel met reageren en goed bereikbaar en behulpzaam
Pluspunten
goede producten, snelle service. Prettig!
VerbeterpuntenOp de website staat vermeld dat als je iets ruilt, je geen portokosten betaald. Echter ik stuur 3 artikelen terug, waarbij ik 1 product ruil voor een andere maat en moet toch 3,95 betalen
Hallo Danielle, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. wat betreft je verbeterpunt lijkt sprake van een vergissing;We versturen elke bestelling, ook een ruilbestelling, gratis voor je vanaf EUR 75. Daaronder geldt t een beperkte bijdrage in de kosten van verzekerd verzenden van EUR 3,95 zoals door je betaald. Retour sturen voor een ruiling is altijd gratis voor je met ons label. We geven dat ook zo aan op o.a. de website en de instructie in je pakket. Stuur ons bij een vraag of onduidelijkheid een email en je ontvangt altijd, 7 dagen per week, binnen maximaal enkele uren inhoudelijk antwoord, Team OrangeBag
Pluspunten
Duidelijke site snelle levering
Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering. Gratis verzending, top!
Pluspunten
Persoonlijk en klantgericht
Pluspunten
mooie collecties; duidelijke communicatie en blijvend informerend-snelle afhandeling in verzenden en retourneren
Verbeterpunten-
Pluspunten
Mijn rok zat prachtig ingepakt en er zat een leuk kaartje bij! Helaas stond hij mij niet zoals ik gehoopt had, maar de retourprocedure was duidelijk en verliep snel!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Mooie spullen en een leuke persoonlijke benadering bij aflevering product. Alles is perfect verzorgd
Pluspunten
Top online shop!!!
Pluspunten
Prachtige collectie merken en het allerbelangrijkste: hele schappelijke prijzen. Fantastische sale!!
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht