Pluspunten
Mooie collectie, snelle verzending, leuk zelf geschreven kaartje erbij. Echt een kadootje om te ontvangen
VerbeterpuntenIk vond het tegenvallen dat voor de retour betaald moet worden. Dus als verbeterpunt zou ik gratis retourzending zeggen. En ophalen bij huis in de toekomst zou ook fijn zijn, zoals bij verschillende bedrijven.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is altijd gratis voor je in geval van een ruiling. (zie in je account) Alleen indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Als je een vraag stelt krijg je een onvriendelijk/onduidelijk antwoord
Pluspunten
sparen voor korting
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Fijne site, goede merken, snelle levering, personal note bij levering
VerbeterpuntenNooit veel beschikbaarheid vanaf maat 42
Pluspunten
Prachtige kleding en perfecte service.
VerbeterpuntenDe kleding (blouses maat M) viel qua maat goed genoeg ruimer dan ik verwacht had, dat is misschien iets om in de becshrijving mee te nemen.
Pluspunten
uitgebreide keus aan kleding in verschillende prijsklassen, levert supersnel. Eenvoudig te retourneren.
Schoenen in maat 42 mogelijk maken.
Pluspunten
Mooie website, producten altijd snel in huis met een persoonlijke note, erg leuk en goed!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Bestel al jaren bij deze webshop. Tevreden.
Pluspunten
leuke kleding en prima levering
Verbeterpuntennot
Jammer dat jullie kosten in rekening brengen bij omruilen van items onder de 75 eur. Vind ik niet klantgericht. De totale bestelling is en blijft meer dan 75 eur. Jammer.
Pluspunten
Mooie collectie, zeker ook voor kids. Handig om op 1 adres terecht te kunnen voor kids+volw.
VerbeterpuntenHanteer Nederlandse maten voor alle producten; Franse maten zijn een maat kleiner, dat zorgt voor teleurstelling.
Hallo Danielle, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over maten; We geven van alle items op de website en labels de Nederlandse en originele merkmaat aan als volgt: “NL 42 (origineel, in dit geval bijvoorbeeld French Connection 14)” zodat alle gewenste informatie beschikbaar is. Team OrangeBag
Pluspunten
Snel. Duidelijk.
Retourzending, verzendkosten betalen..........
Hallo Annelies, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is altijd gratis voor je in geval van een ruiling. (zie in je account) Alleen indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en bedraagt een veelvoud van een incidentele, beperkte bijdrage. (zie in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Snel, correct en perfect!!!
VerbeterpuntenNone
Stationspark 1010