Pluspunten
Snelle levering en goede service
Pluspunten
Alles wordt supersnel en netjes verzonden. Ruime keus en goede kwaliteit.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Geweldige site, zeer snelle levering en prachtige kwaliteit!
VerbeterpuntenValt weinig aan te verbeteren, zo doorgaan
Pluspunten
snelle service en altijd een kaart met een leuke tekst bij je bestelling.
Pluspunten
Goede service, leuk spaarsysteem, en heel mooie kleding/producten
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie items, mooie website, goede betrokkenheid bij de klant
VerbeterpuntenVeel items zijn zeer prijzig, dit is niet altijd in verhouding met de kwaliteit van de producten
Pluspunten
Fast & Furious and reliable, love this site! Big Fan!
Verbeterpuntenniks
Pluspunten
Niets dan lof over OrangeBag.nl! Vooral het persoonlijke kaartje maakt het helemaal af. Top!!
Pluspunten
Mooie collectie, snel geleverd goede retour service snelle terugbetaling
VerbeterpuntenSoms valt iets toch groter of kleiner uit, terwijl er staat maat valt normaal
Pluspunten
Snelle correcte levering. Leuk die handgeschreven kaart bij de bestelling.
Pluspunten
Mooie collectie met unieke merken, snelle levering, fijne persoonlijke klantenservice
VerbeterpuntenMogelijk een iets langere retourtermijn.
Pluspunten
Super leuke producten, snelle levering. Nazorg perfect; goed telefonisch bereikbaar en erg hulpvaardig.
VerbeterpuntenGa zo door :)
Pluspunten
Prima fashion webshop: Snelle, betrouwbare en correcte levering. Feitelijke weergave van de items. Goede combi ideeën.
VerbeterpuntenMag wel iets meer persoonlijke stylingtips weergeven.
Pluspunten
Goede site; prima communicatie. Perfecte levercondities
Pluspunten
Goede collectie, prima service
VerbeterpuntenJammer van de kosten bij retouren
Hallo MW, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt; Wij nemen de volledige kosten van retour sturen voor onze rekening in geval van een ruiling. Indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
klant contact. de vriendelijke woorden op een briefje bij iedere bestelling.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht