Pluspunten
Fantastisch mooie merken, duidelijk gefotografeerd en goede inspirerende beelden van de merken.
VerbeterpuntenIk vind het echt belachelijk dat je het product 7 dagen na ontvangst als retour moet aanmelden. Bijna Elke webshop heeft minimaal 14 dagen bedenktijd om het product te houden of retouren. Ze schrijven het ook niet op de mails die na bestelling krijgt, maar in een briefje in de doos. Als je daar vergeet naar te kijken omdat je zo blij bent met je aan koop, ben je de ***. Ik zit nu met een paar schoenen( had 2 magen besteld) in een maat te groot en een broek die groot uitvalt. Die ik niet aan kan en niet kon retourneren. Erg jammer.
Hallo Yvonne, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. We vinden het jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen. We hebben een termijn van 7 dagen na ontvangst van je bestelling om online retour te melden, gevolgd door 7 dagen voor daadwerkelijke verzending, totaal 14 dagen. De Wettelijke herroepingstermijn om een hele bestelling te retourneren is ook 14 dagen. We geven deze ook aan op o.a. onze website, op je bevestiging en de instructie in je pakket Beide termijnen hanteren we altijd ruim en coulant, ook in je account, en als je in een bijzonder geval contact opneemt lossen we ook dan altijd voor je op door alsnog terug te nemen.. Team OrangeBag
Pluspunten
Super site, super service. Te veel leuke en mooie spullen:-)
Pluspunten
keurig op tijd bezorgt. Ook heel netjes verpakt.
Pluspunten
Eigenlijk alles.
Pluspunten
Prachtige kleding goede service!
VerbeterpuntenGratis retourneren zou super de luxe zijn!
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is altijd gratis voor je in geval van een ruiling. (zie in je account) Alleen indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie kleding, goeie service, bonuscoupons sparen, enz
VerbeterpuntenMeer combinatiemogelijkheden per kledingstuk melden/laten zien.
Pluspunten
Alle bovenstaande punten
Pluspunten
Persoonlijk en kwaliteit
VerbeterpuntenCheck of de kleding schoon wordt verstuurd, aangezien jullie het uit de plastic verpakking halen en zelf opnieuw verpakken. Maakt het wel als een cadeau maar er zit dus een risico aan!
Pluspunten
Kwalitatief mooie kleding
Pluspunten
Snel, goede spullen en leuke persoonlijk touch met handgeschreven kaartje!
Pluspunten
Ik ben blij met de webshop. Super leuke kleding. Exclusieve wat prijzige merken maar ook exclusieve leuk geprijsde kleding!
VerbeterpuntenBij retour zending 3,95 betalen ook als vaste klant. Dat is het enige jammere maar begrijpelijk.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Alleen indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor inderdaad een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht