Pluspunten
leveringsgemak retourafhandeling
Verbeterpuntenbij "omruilen" is communicatie/informatieverstrekking wat diffuus. Technisch gezien een retourzending met saldo + nwe bestelling met afboeking van saldo. Als klant zie ik liever dat het echt een omruilactie is.
Pluspunten
Ik heb voor het eerst besteld en ben zeer lovend.! Geweldige snelle service incl. 'n leuk kaartje.... super gewoon.!
Pluspunten
mooie producten, goeie service, persoonlijke touch
Verbeterpuntensommige producten zijn toch niet helemaal de kwaliteit die je verwacht voor een bepaalde prijs
Pluspunten
Fijne en snelle service. Super tevreden!
Pluspunten
Snelle levering, persoonlijk briefje erbij, vlotte afhandeling creditering bij retour!
Pluspunten
snel verzonden, netjes verpakt en geen gedoe. er is een spaarprogramma gekoppeld aan je account, mooi dat de opgebouwde waarde gewoon geldig blijft, ook als je lange tijd niks besteld.
Pluspunten
Vlotte, accurate bezorging. Prima product.
Pluspunten
Het is zo persoonlijk
VerbeterpuntenSoms heb ik moeite met de website
Pluspunten
Het persoonlijke kaartje bij het pakketje is voor mij echt een dikke plus
Pluspunten
Ontzettend leuk om bij je bestelling een persoonlijk handgeschreven briefje te ontvangen. Echt onderscheidend. Online bestellen is afstandelijk en onpersoonlijk maar hiermee verras je klanten en komen ze eerder bij je terug!
Pluspunten
Zeer tevreden over Orange Bag. Snelle en goede service. Leuk kaartje bij de bestelde kleding. Mooie kleding in de portfolio.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Snelle bezorging, fijne klantenservice. Bij retourneren heb je snel je geld weer terug.
VerbeterpuntenJammer dat er retourkosten zijn en een minimum bestelbedrag van 75 euro voor gratis verzending.
Hallo R, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Persoonlijk, attent, mooi breed aanbod merken.
Pluspunten
Snel geleverd en leuk zo'n handgeschreven kaartje erbij. Heel persoonlijk.
VerbeterpuntenVia mobiel kun je niet achteraf betalen, dat vond ik wat apart.
Pluspunten
Goede webshop, met filter functie kun je makkelijk iets vinden waarnaar je op zoek bent. Levering snel en correct, ook bij retourartikelen correcte mailing.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht