Pluspunten
Altijd snel en betrouwbaar en mooie kleding!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie collectie en vlotte service
VerbeterpuntenRetourneren : bv. Je koopt twee "artikelen" retourneert er een en toch moet je nog betalen voor je retour zending. Ik had graag gezien dat dit gratis was.
Hallo Jikke, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft de incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie producten, duidelijke communicatie dmv order bevestigingen, leverdata per mailals
VerbeterpuntenAls alles gratig retour kan zou het voor mij een reden zijn om vaker te bestellen. Met online shoppen is er altijd een groter risico dat iets niet goed past of niet aan de verwachtingen voldoet. Nu kan het alleen gratig reour gestuurd worden bij ruiling.
Hallo Mrieke, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor inderdaad een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
De kaart met persoonlijke tekst bij ontvangen van de aankoop. Heel attent en ook leuk.
VerbeterpuntenBlijf zo klantvriendelijk en klantgericht, maakt het onderscheid tov andere online websites.
Pluspunten
Snelle service en mooie schoenen
Verbeterpunten???
VerbeterpuntenPrima ervaring, geen verbeterpunt
Pluspunten
Snel levering met een persoonlijke touch.
Pluspunten
Altijd een vriendelijk woord op een kaart bij de levering van de spullen. Ik heb ook een keer gebeld met een vraag en werd daarbij goed geholpen . Regelmatig nieuwe merken
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken.
Pluspunten
Koope regelmatig bij Orange Bag, mooie spullen, fijne site en goede service!
Pluspunten
betrouwbaar en goed.
Verbeterpuntenga zo door.
Pluspunten
Mooi verpakt met persoonlijk berichtje.
Pluspunten
IK ben altijd blij met een persoonlijk berichtje van de dames, en zou geweldig vinden om hun styling advies te kunnen gebruiken, uiteraard OrangeBag voorrad :)
VerbeterpuntenAub betere omschrijving van afwijkende maten bij bepaalde merken, die bij. veel groter vallen dan gewoon.
Pluspunten
Persoonlijke klantbenadering, mooie webshop en aantrekkelijke merken
VerbeterpuntenLeuk om een mix & match te doen met verschillende kledingmerken als special op de website...
Hallo Nicolette, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid naar aanleiding van je verbeterpunt; In onze online lookbooks, inspiirations en looks we love vind je heel veel van de combinaties die je bedoelt. Dat doen we ook met grote regelmaat in onze nieuwsbrief en Facebook posts. Team OrangeBag
Pluspunten
Vaak zit er een handgeschreven berichtje bij, echt super leuk om te lezen.
Pluspunten
Goede kwaliteit product
Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering. Heel betrouwbaar
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht