Pluspunten
Persoonlijk kaartje
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Het leukste vind ik altijd het handgeschreven briefje. Dat geeft aan dat Orangebag persoonlijke aandacht heeft voor alle klanten.
Pluspunten
Orangebag is waar ik ooit mijn eerste online bestelling deed. En ik kan nog steeds zeggen dat zij altijd die dikke 10 verdienen. Op alle vlakken.
Pluspunten
Snelle levering, mooi verpakt, persoonlijke tekst. Retourneren snel en eenvoudig afgehandeld. Bij vragen snelle, duidelijke en persoonlijke reactie op je email. Heerlijke website om je te laten inspireren en verrassen.
Pluspunten
Heel zorgvuldig met supullen
VerbeterpuntenDuildelujke dat je spaar punten kan gebruiken want ik wist niet dat ze spaarde dus dat moet beter en duidelijker genaakt worden dat is ook beter voor jullie bedrijf veder top en ook iets meer maat 32 en 34 want dat mis ik als jullie dat hebben dat ie top top top
Hallo Amber, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft de loyalty bonus die je ontvangt: De details, regeling en / of saldo van de 5% vind je o.a. op elke pagina op de website en bij elk item. Ook in de nieuwsbrief ontvang je telkens je actuele saldo en toelichting. Team OrangeBag
Pluspunten
Met zorg verpakt, het kleurige oranje vloeipapier is al een feest en dan ook nog altijd een persoonlijk kaartje erbij als kers op de taart. Top.
Pluspunten
Snelle levering, producten leken op foto, kleuren goed
VerbeterpuntenVeel te korte retourtijd, schoenen bleken te groot, kan niet meer ruilen. Je verwacht een maand.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je beoordeling en feedback. We vinden het jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen. Wij hebben een retourtermijn van 14 dagen (7 dagen na ontvangst van je bestelling om online retour te melden, gevolgd door 7 dagen voor daadwerkelijke verzending. We geven die ook aan op o.a. de website, bij elk item, op je retourinstructie in je pakket etc. Beide termijnen hanteren we altijd ruim en coulant, ook in je account, en als je in een bijzonder geval contact opneemt lossen we ook altijd voor je op. Team OrangeBag
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering, met persoonlijk briefje erbij. Handige kleine verpakking, goede retourservice als het nodig is (ditmaal niet).
Als je eenmaal op retourneren heb geklikt kan je niet meer terug. Ik klikte er per ongeluk op, althans ik wilde nog aanklikken dat ik het graag wilde ruilen tegen een andere maat, maar dat kon vervolgens niet meer. Toen ik een nieuw paar bestelde werd het alsnog met elkaar verekend:)
Pluspunten
Leuk aanbod, mooie producten, leuke en vriendelijke communicatie, fijne service
VerbeterpuntenMisschien nog handiger kunnen zoeken op bepaalde kledingstukken - verder prima!
Pluspunten
Mooie en bijzondere kleding, praktisch alles wordt perfect geregeld.
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
Mooie spullen, ruime keuze
VerbeterpuntenDe bezorg- en retourkaart osten. Cheap en onsympathiek vind ik het. Voor mij een reden er niet meer te kopen
Hallo Caroline, Dankjewel voor je feedback. We vinden het jammer dat je er in focust op slechts één aspect van onze dienstverlening. Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons label gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. We geven dat ook zo aan op o.a. de website, je retourinstructie etc. Verzekerd verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en betere beloning en overtreft een incidentele verzendbijdrage ruimschoots. (Zie ook in je account) Team OrangeBag
Pluspunten
Top bedrijf
Pluspunten
Aardige kaart bij bestelling, geld snel gestort na retour bestelling.
Pluspunten
Altijd alles keurig op tijd en netjes verpakt.
Verbeterpunten-
Stationspark 1010