Pluspunten
Een persoonlijk handgeschreven briefje bij je bestelling is wel erg leuk!!
Pluspunten
Gewoon goede service. Mooie producten.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Keurig en mooi verpakt!
Pluspunten
De items worden altijd snel geleverd, keurig verpakt met een leuk kleurig papiertje en een persoonlijk kaartje. Ik weet best dat dat gewoon marketing is, maar het werkt wel! Ook het retourneren verloopt soepel. Geen enkel verbeterpunt, zeer tevreden!
VerbeterpuntenZou het niet weten. Gewoon zo doorgaan wat mij betreft.
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie via mail. Leuk persoonlijk kaartje bij levering.
Pluspunten
Zie hierboven, wat kan ik daar nog aan toevoegen?
Pluspunten
VerbeterpuntenTe korte bedenktijd. Aangezien bijna alle webshops sowieso 2/3 weken bedenktijd hebben. Dat vind ik een minpunt. Ik wilde namelijk iets terugsturen nadat ik er toch niet helemaal van overtuigd was dat ik het zou dragen, maar helaas kon dit na 1,5 week al niet meer..
Hallo Jolein, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. We vinden het jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen. Wij hebben een retourtermijn van 14 dagen. (Zie o.a. op de website en de instructie in je pakket..) Deze termijnen hanteren we altijd ruim en coulant, ook in je account, en als je in een bijzonder geval contact opneemt lossen we ook dan, in redelijkheid, altijd voor je op. Team OrangeBag
Pluspunten
Persoonlijke aandacht, leuk verpakt, mooie items die anders dan anders zijn (!), op tijd geleverd, goeie retourservice en direct antwoord op een mailtje, kortom super!
Als je al je producten terugstuurt, dan dien je al je kosten teruggestort te krijgen. De verzendkosten moest ik nu alsnog zelf betalen. Dat is voor mij de reden om voortaan niet meer bij jullie te bestellen.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons label gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzekerd verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) We vinden het jammer dat je dat anders ervaart. Team OrangeBag
Pluspunten
prachtige collectie
Pluspunten
Goede en snelle service! Super leuk ook om een persoonlijk berichtje erbij te krijgen :)
Pluspunten
alleen maar positief
Verbeterpuntengeen
Stationspark 1010