Pluspunten
Leuk persoonlijk briefje in de doos. Het product was mooi en zorgvuldig verpakt.
VerbeterpuntenGratis retour.
Hallo Menno, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons label gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzekerd verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Nette en snelle service. Ook de na service is uitstekend.
VerbeterpuntenHet zo weten te houden. Helemaal top!
Pluspunten
Altijd een feestje om bij orangebag te bestellen! Mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje erbij!
Pluspunten
Altijd goed, leuke collectie, persoonlijk kaartje heel erg leuk, goed geregeld ook al moet je wat terugsturen, komen afspraken na.
Pluspunten
Mooie website met ruime keuze in mooie merken
Pluspunten
Heel veel keuze.Mooie merken.En kleding die ik in de binnenstad van Den Haag niet kan vinden.
VerbeterpuntenGeen.Vooral zo doorgaan,inclusief de handgeschreven kaartjes.
Pluspunten
Allereerst de zeer mooie kleding en opzet van de website. Vervolgens ook niet onbelangrijk de snelle verzending en afhandeling van retouren waarbij je netjes per mail op de hoogte wordt gehouden.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Snelle levering, leuk verpakt met persoonlijk briefje
VerbeterpuntenJammer dat er kosten verbonden zijn aan het retourneren, anders zou ik meer bestellen. Het zou ook fijn zijn als de breedte van een kledingstuk vermeld wordt.
Hallo "klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunten; Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzekerd verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Van alle items op de website geven we de pasvorm aan in de omschrijving. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooi verpakt, echt een cadeautje en een persoonlijk briefje erbij
VerbeterpuntenGa zo door
Een klacht over een eerdere aankoop ad € 160 werd afgedaan als normale slijtage.. op een reactie van mij werd niet meer gereageerd
Hallo Marijke, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je attentiepunt hebben we je destijds per email aangegeven dat slijtage aan een linnen jurk na anderhalf jaar gebruik niet ongewoon is en geen kwaliteits- of fabricage-issue vormt. In je reactie per email daarop gaf je juist, en alleen, aan dat te onderschrijven en te begrijpen. Team OrangeBag
Pluspunten
Goede merken, goede service en goede verpakking waardoor artikelen netjes aankomen
VerbeterpuntenDe kosten van retourneren, daardoor bestel ik minder
Hallo Ima, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons retourlabel gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Punctueel en verzorgde levering.
Pluspunten
Persoonlijk geschreven briefje ontvangen. Top en zeer onderscheidend! Goede marketing.
Pluspunten
Mijn favoriete webshop voor de mooiste merkkleding en schoenen!
VerbeterpuntenGa zo door!
Pluspunten
bonuspunten sparen. Best wel snel te verdienen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Goede en snelle service. Mooie collectie. Leuke kaartjes bij bestellingen.
Pluspunten
bedankt Tineke & Team :)
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie ook bij het omruilen van het product. Erg leuk, er zat een persoonlijk kaartje bij mijn pakket!
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht