Pluspunten
Toppie bedrijf: snelle service en altijd een leuke kaart erbij{ met de felicitaties over de aankoop e.d}
Retourafhandeling
Hallo "klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Als je een vraag hebt, of er een onduidelijkheid is over "retourafhandeling", onze gratis ruilservice / voordelige retourlabel, neem dan contact met ons op. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie verpakking
VerbeterpuntenSlechte retour regeling. Duur en onsympathieke kleine lettertjes waarbij ruilen of terugsturen riskant is.
Hallo Anoniem, Over je "verbeterpunten"; Verzekerd verzenden naar je is altijd gratis voor je, vanaf EUR 75. Verzekerd retour sturen is ook gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons retourlabel gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een geringe bijdrage in die verzendkosten van EUR 3,95. We geven dat ook zo aan op o.a. elke pagina op de website, bij elk item en op de retourinstructie. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie collectie, altijd zo mooi verpakt, en een leuk briefje erbij, ik word er altijd blij van!
VerbeterpuntenEigenlijk niet, helemaal prima zoals het is
Pluspunten
Snelle service, prachtige producten, zorgvuldige verpakking.
Pluspunten
Altijd weer een kadootje om een pakket van Orangebag te krijgen, mooi verpakt met persoonlijk kaartje. Ben heel blij met mijn mooie laarsjes van Lodi!
Pluspunten
Snel
VerbeterpuntenIk vond het niet zo leuk dat ik 299,00 heb betaald en bij retour 295,00 teruggekregen heb. De tas zag er op de site veel groter uit. Dat vind ik vreemd.
Hallo Mariska, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Voor alle duidelijkheid over je verbeterpunten; Verzekerd verzenden naar je is altijd gratis voor je, vanaf EUR 75. Verzekerd retour sturen is ook gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons retourlabel gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een geringe bijdrage in die verzendkosten van EUR 3,95. We geven dat ook zo aan op o.a. elke pagina op de website, bij elk item en op de retourinstructie. De afmetingen van de tas zouden geen verrassing moeten zijn; Naast onze product en modelftoto's van de tas worden in de omschrjving ook alle afmmetingen (in cm) genoemd . Team OrangeBag
Pluspunten
Persoonlijk kaartje met bedankje bij de levering. Keurig verpakt.
Pluspunten
Beste webshop in nl. Persoonlijk briefje bij iedere bestelling weg origineel en leuk.
VerbeterpuntenPakketjes laten bezorgen door ups of DHL. Post.nl is laatste tijd een grote bron van ergenis. Vooral bij laten bezorgen bij ophaalpunt levert te vaak problemen met op tijd bezorgen.
Pluspunten
Leuk persoonlijk berichtje bij je bestelling.
Pluspunten
Overzichtelijke website, ruime keuze ; zowel in de (goede !) merken als in het zoeksysteem op kleur / maat / prijs / etc.etc Supersnelle verzorgde bezorging
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snelle reactie bij vragen via mail. Mooie collectie, snelle levering en overzichtelijke site.
Pluspunten
Ik vond het zeer leuk dat er een persoonlijk kaartje bij zit. Bestel hier meer
Pluspunten
Persoonlijk
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht