Pluspunten
Ik wil heel graag bij orangebag omdat het bedrijf haar klanten kent. Voelt heel fijn en vertrouwd
VerbeterpuntenWellicht events organiseren voor 'vaste' klanten waar ze die avonden/dagen met extra korting leuke kleding en schoenen kunnen kopen van bij orangebag.
Pluspunten
Persoonlijke benadering en snelle communicatie
Pluspunten
Alles
Pluspunten
Great communication with a personal greeting card
VerbeterpuntenCosts to return products are too high. Most company reimburse those. I only order when i am sure about my purchase.
Hallo Nathalie, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons retourlabel gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor, zoals vermeld, een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots. (zie ook in je account en bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Top website Duidelijk Mooie merken Zeer goede service Persoonlijk Supersenelle retourservice
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Een persoonlijke handgeschreven bericht bij elke bestelling krijg je. Dat vind ik erg fijn
Pluspunten
Mooi aanbod, snelle levering.
Verbeterpuntenik bestel nóg makkelijker als er geen (verzend-) én retourkosten zijn.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75. Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons retourlabel gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor, zoals vermeld, een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Daarnaast ontvang je 5% loyalty bonus over al je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots. (zie ook in je account en bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Prachtige collectie, super service.
Pluspunten
Persoonlijke tekst bij bestelling
Pluspunten
Snelheid van leveren, persoonlijk bericht op kaartje
Pluspunten
Mooie merken en goede zoekmachine. Leuke het persoonlijke kaartje.
VerbeterpuntenKorting bij een andere webshop is hoger
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over je verbeterpunt; Onze prijzen zijn nooit hoger dan die bij een andere aanbieder on- of offline. Wel versturen wij altijd gratis aan je (vanaf EUR 75, ook voor sale items) én is retour sturen altijd gratis voor in geval van een ruiling, EUR 3,95 wanneer je ons label gebruikt voor een retour zonder ruiling.. Ook ontvang je een loyalty bonus van 5% cadeau op aankopen uit de nieuwe collectie cadeau. Stuur ons een email als je meent elders een lagere prijs te constateren. Team OrangeBag
Pluspunten
Persoonlijke benadering
Pluspunten
Goede communicatie en snelle verwerking. En hoge kwaliteit producten. Alleen maar lof.
Pluspunten
Snelle levering. Altijd leuk persoonlijk bericht bij de bestellen.
Pluspunten
Heel snel. En mooi verpakt, echt kadootje.
Pluspunten
Prachtig verpak! Attent kaartje voor nieuwe klant.
Dante 6 als aanvulling?
Hallo Susanne, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Je verbeterpunt is niet helemaal duidelijk; Dante 6 bieden we al jaren met een grote collectie aan! http://www.orangebag.nl/nl/brands/dante%206/vrouwen/ Team OrangeBag
Pluspunten
mooie merken, producten worden met zorg en aandacht verstuurd
VerbeterpuntenIk mis de beoordelingen van eerdere kopers. Bij meeste kleding/schoenen staat "valt normaal" terwijl dit in de praktijk niet altijd zo is. Schoenen die niet normaal maar heel smal blijken te vallen. Jammer als je dan iets moet terugsturen en daar retourkosten voor moet betalen.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je aandachtspunt; Je doelt denk ik met andere beoordelingen op reviews per item. Die kunnen inderdaad erg nuttig zijn, maar zijn helaas voor onze collectie, om een aantal redenen, niet mogelijk. We geven van elk item op de website, op basis van daadwerkelijk en eigen "doorpassen", in de omschrijving aan of het groter of kleiner valt dan normaal of juist normaal op maat. Team OrangeBag
Pluspunten
Topservice en persoonlijk!
Pluspunten
prettig telefonisch contact en verdere afhandeling van een bestelling (was volgens de medewerker van het postNL punt niet aanwezig)
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht