Retour gratis maken
Pluspunten
Pluspunten
Goeie nazorg wat betreft retourneren!
Pluspunten
Persoonlijk aandacht met een handgeschreven bericht, heel leuk! Mooie merken met gevoel voor mode eniet vrouwelijkheid
VerbeterpuntenWel mooie merken ook wel prijzig. Assortiment uitbreiden naar iets goedkopere merken maar wel de kwaliteit houden, denk aan Franse merken
Pluspunten
Gezellige service! Ziet eruit zoals site beloofd
Pluspunten
Voorspelbaar en betrouwbare levering, persoonlijke respons,
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje
Pluspunten
Snel bezorgd, betrouwbaar, mooie merken en het persoonlijke kaartje bij de bestelling is top.
Pluspunten
Leuke site. Prima nette verpakking, snelle levering. Leuke persoonlijk bericht erbij
Pluspunten
Productaanbod is super
Verbeterpuntenniet tevreden over klachtafhandeling, wel snelle reactie, maar voorgestelde oplossing niet klantvriendelijk (zelf oplossen en vervolgens nota sturen)
Hallo PJ, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid naar aanleiding van je verbeterpunt; We hebben je, omdat enkele kraaltjes van je broek loslieten, aangeboden dit door een coupeuse te laten herstellen en de kosten ervan aan je te vergoeden. Team OrangeBag
Pluspunten
Er wordt altijd een persoonlijke kaart meegestuurd met de bestelling.
VerbeterpuntenDe bonuspunten vind ik onduidelijk.
Hallo H, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over de loyalty bonus die je cadeau ontvangt (5% over alle aankopen uit de nieuwe collectie). Het overzicht met al je mutaties en de beperkte en eenvoudige spelregels vind je in je account, tab "bonus". Stuur ons een email als je naar aanleiding ervan toch een vraagt hebt. Team OrangeBag
Pluspunten
Super collectie, altijd wat leuks te vinden.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Mooi merken, snelle levering
VerbeterpuntenBij ieder merk staat " valt als normaal" terwijl van sommige merken bekend is dat ze meestal klein vallen en andere juist groot. Dus of correct vermelden of er niets over zeggen.
Hallo Simone, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid naar aanleiding van je verbeterpunt: Alle items worden door ons "doorgepast", en op basis daarvan geven we in de omschrijving van elk individueel item aan of het groter of kleiner valt dan normaal of juist normaal op maat. Ook de informatie uit feedback bij retourmelding of correspondentie wordt, verwerkt in de omschrijvingen. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie merken, goede inkoop, laatste mode, snelle beloofde service en levering. Nazorg en garantie n.v.t. > heb ik nog nooit gebruik van hoeven maken. Zeer tevreden klant, dus!!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Mooie en kwaliteit kleding goede en snelle service!
VerbeterpuntenWat ik jammer vind is dat als je een deel van je bestelling terug stuurd en toch kosten over berekend wordt terwijl ik voor een aanzienlijk bedrag heb aangekocht.
Hallo "Klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Verzekerd retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je ons retourlabel gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor, zoals vermeld, een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Super goed geregeld
Pluspunten
mooie collectie, regelmatig nieuwe merken. Altijd een vriendelijk briefje bij de bestelling.
Pluspunten
Heldere communicatie en meedenkend personeel
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht