Pluspunten
Persoonlijke benadering. Verzorgde paketten. Snelle afhandeling
VerbeterpuntenOp dit moment geen
Pluspunten
Persoonlijke boodschap bij de levering os erg leuk. Super snelle reactie bij eventuele vragen. Voelt erg vertrouwd om bij te kopen.
Pluspunten
Zeer mooie exclusieve collectie. De snelle levertijd, je hebt je kleding de volgende dag in huis.
VerbeterpuntenGa zo door. De persoonlijke boodschap bij de verzending is erg leuk om te lezen.
Niets op aan te merken
Pluspunten
Persoonlijke aandacht, vriendelijke medewerkers, snelle reactie.
VerbeterpuntenCheck de producten op gebreken voor je ze opstuurt.
Hallo Susanne, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt: We hebben een strikte kwaliteitscontrole bij ontvangst en vóór verzending, dat is immers in ons beider belang. Desondanks is het nooit volledig uit sluiten dat een item met een tekortkoming er tussendoor glipt en wordt verstuurd. Omdat we helaas geen vervangend paar meer in je maat hadden, hebben we je het aankoopbedrag terugbetaald en uiteraard alle bijkomende kosten voor onze rekening genomen. Team OrangeBag
Pluspunten
Groot aanbod van kwaliteit kleding. Snelle levering, goede communicatie. Genoeg betalingsmogelijkheden.
Pluspunten
Zo leuk een persoonlijk kaartje!
Pluspunten
Ik vind het een goeie webshop met hele leuke merken ! De nieuwsbrieven staan vol met leuke setjes. Kortom
Pluspunten
Ik kreeg bij mijn bestelling een kado van waarde
VerbeterpuntenRetourformulier mee sturen ipv zelf via pc uitprinten
Hallo Susan, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je "verbeterpunt"; Het is niet nodig, en dat vragen we ook niet, iets te printen of bij te voegen. Het vermelden van het retournummer op ons in je pakket meegestuurde retourlabel is het enige en voldoende (zie ook de instructie de je in elk pakket ontvangt). Team OrangeBag
Pluspunten
Xxxxxx
VerbeterpuntenXxxxxxx
Pluspunten
erg leuk dat je altijd een persoonlijk kattebelletje ontvangt! spullen zijn zorgvuldig ingepakt.
Pluspunten
Zo'n mooie website. Laatst had ik een mooi jurkje besteld maar helaas niet voor 2 uur besteld. Gebeld of ze het toch konden leveren uitgelegd dat ik het voor de begrafenis van mijn man nodig had. Ze hebben het alsnog gestuurd dat verdient alleen al een groot compliment.
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Leuk verpakt met een persoonlijk briefje erbij!
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Pluspunten
Combinatie van professionele website en vlotte, klantvriendelijke manier van bestellen+bestellingen ontvangen en de heel persoonlijke benadering (door het gepersonaliseerd geschreven briefje, blijft altijd erg leuk dat dat erbij zit :))
Verbeterpuntenwebsite hapert weleens (verfomfaaid beeld) op Apple laptop, waardoor filters niet of niet goed werken
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht