Pluspunten
Overzichtelijk en snelle levering!
Pluspunten
Persoonlijk door een kaart toe te voegen betreffende de aankoop van goederen.
Pluspunten
Leuke persoonlijke kaart bij levering
Pluspunten
Alleen maar positief
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Alles correct, product duidelijk en zoals omschreven, leuke persoonlijke touch bij je bestelling, betrouwbaar, een abslolute aanrader
Pluspunten
super !!!! Ik bestelde laarsjes van een merk waar ik verliefd op ben. Ze waren zelfs flink afgeprijsd..... Alles digitaal. meteen besteld en ........ de volgende morgen trok ik ze aan en er zat een leuk handgeschreven briefje bij. Ik was de deur niet uit geweest .Zo leuk
Verbeterpuntenik vind alles geweldig. de snelheid van bezorging de duidelijkheid van de site de vrolijke, leuke verpakking het "persoonlijke" briefje erbij dankjewel
Pluspunten
Ik vind het plezierig kopen bij dit bedrijf, de kleding is van uitstekende kwaliteit, de communicatie met medewerkers goed.
VerbeterpuntenDit zou ik even niet weten.
Pluspunten
Fijne site, mooie kleding en goede en snelle service.
Pluspunten
Zie hierboven
Pluspunten
topselectie kleding altijd in goede staat verpakt met aandacht makkelijk retourneren
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering van de bestelde spullen en snelle afhandeling van de retournering.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht