Pluspunten
Persoonlijke benadering (handgeschreven briefje) de mooie verpakking, snelle levering, overzichtelijke website.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Goede levering met persoonlijke boodschap . Feestje om hier te bestellen
Pluspunten
Overzichtelijk en snelle site. Duidelijke informatie over de soort stof van kleding en de maat.
Pluspunten
Fijne site, mooi verpakt, snelle reactie op vragen, bonuspunten systeem
Verbeterpuntenbezorg en retour kosten zouden gratis mogen zoals andere sites
Hallo Ima, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je deze retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een unieke en veel betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je bonus-overzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Heb alleen maar goede ervaringen met Orangebag
Pluspunten
Goeie overzichtelijke site, snelle levering. In geval van retournering snelle financiële afhandeling.
Grotere collectie Ted Baker en bv karen millen. Zoeken op gelenheid of pasvorm zou handig zijn
Pluspunten
Eigenlijk alles, betrouwbaar, kwaliteiten, leertijd en nazorg
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
De levering is perfect. De vormgeving is goed, dat zie je aan de site maar ook aan de verpakking,met een persoonlijk kaartje erbij, het is alsof je een cadeautje krijgt. En het wordt compact verstuurd, dat vind ik heel praktisch.
Pluspunten
Altijd heel blij met m'n bestellingen
Verbeterpuntenalles is al top, geen verbeterpunten
Pluspunten
Persoonlijk kaartje was fantastisch, wegens financiële situatie poosje niet meer kunnen bestellen bij orange bag en daardoor erg blij met kaartje. Kleine moeite, klein gebaar, groot effect! Dank daarvoor. Groetjes Karlijn enneking
Pluspunten
Vriendelijke snelle levering en afwerking.
VerbeterpuntenVolhouden.
Stationspark 1010