Pluspunten
Goede en uitgebreide collectie
Pluspunten
Goede service, mooie artikelen
Verbeterpunten-
Pluspunten
Top bedrijf. winkel er al jaren met veel plezier erg leuke kleding.
Pluspunten
Duidelijk en makkelijk shoppen Punten ( korting) opbouwen voor volgende aankoop.
Pluspunten
Goede oplossing voor service voor de eerste keer mee te maken gehad, super goed geregeld!! Verder altijd professioneel, persoonlijk, snel, mooie collectie!!
VerbeterpuntenGeen!!
Pluspunten
Leuk persoonlijk kaartje bij de bestelling.
Pluspunten
snel, duidelijk en klantvriendelijk.
De items bij deze webwinkel, en daarmee het gemiddelde aankoopbedrag, is best hoog. Daarom vind ik het jammer dat ik kosten moet betalen om mijn pakket retour te sturen (ook al heb ik of meerdere andere items uit de bestelling wel gehouden).
Hallo Eveline, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95.Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over je aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een veel betere beloning, bij kleinere en vooral bij grotere aankopen, en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je account.) Team OrangeBag
Pluspunten
Hele fijne en uitgebreide collectie Website is overzichtelijk en navigeert prettig foto en beschrijving komen volledig overeen met geleverde product Persoonlijke touch bij levering bestelling Heel vriendelijke en behulpzame service desk
Pluspunten
Super mooie site. Houd je op de hoogte van de nieuwste kleding
Pluspunten
Dit was mijn eerste ervaring met OrangeBag.nl, via Google terecht gekomen. Hele gebruiksvriendelijke site, de bestelling werd snel bezorgd, keurig ingepakt met een persoonlijke memo erbij. Ik heb mijn bestelling teruggestuurd omdat ik de broek niet helemaal bij mij vond passen. Retourzending en bevestiging prima geregeld. Ik zie geen verbeterpunten, vandaar de tienen. Ik ga hier vaker bestellen.
Pluspunten
positieve briefjes in pakketten maakt het kopen via de webshop een heel stuk persoonlijker. Leuk!
Pluspunten
Spullen zijn geleverd tijdens de vakantie periode en afgegeven bij de buren die vervolgens op vakantie waren. Geen enkel probleem , was het om de spullen later te te sturen die niet pasten. Daarnaast geen standaard mail maar iets persoonlijks. Maakt een bedrijf bijzonder tegenwoordig! Dank en complimenten hiervoor
Pluspunten
Nette levering en retouren worden netjes verwerkt. Je krijgt zelfs een handgeschreven kaart met een bedankje voor je bestelling!
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht