Pluspunten
Het handgeschreven kaartje blijft enorm charmant!
Pluspunten
Mooie collectie, snelle levering, goeie website, persoonlijke touch.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
een geweldig bedrijf! Het leuke ervan is dat je altijd een persoonlijke boodschap krijgt en dit je een leuk, vertrouwd, serieus gevoel geeft. Met zorg wordt je pakketje verpakt met altijd een leuke kleine attentie erbij!! Ik ben 100% tevreden!!
Pluspunten
Leuk persoonlijk bericht bij elke aankoop
Pluspunten
Keer op keer weer snelle levering en met persoonlijke boodschap bij elke bestelling.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ik vond de persoonlijke geschreven boodschap echt zo leuk!!!
Pluspunten
Top zaak met mooie merken
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
Persoonlijke noot, erg leuk!!
VerbeterpuntenBezorgkosten die worden ingehouden wanneer je retourneert.
Hallo Ellen, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback Voor de volledigheid n.a.v. je verbeterpunt: Verzenden is altijd gratis voor je op elke bestelling vanaf EUR 75. Bij bestellingen onder EUR 75 vragen we een beperkte bijdrage van éénmaal EUR 3,95. Retour sturen is ook gratis voor je met ons retourlabel indien je ruilt; alleen bij retourneren zonder ruiling berekenen we een bijdrage in de kosten daarvan van EUR 3,95. Daarnaast ontvang je op alle aankopen uit de nieuwe collectie een loyalty-bonus van 5% cadeau. Een totaalpakket waarbij een incidentele bijdrage voor retour sturen ruimschoots wordt gecompenseerd.. Team OrangeBag
Pluspunten
Zeer snelle en goede service! Zowel voor wat betreft levering als het bevestigen van een retourpakket en het terugboeken van je geld. Echt heel netjes.
Pluspunten
Mooie collectie
Pluspunten
Veel keuze
Verbeterpuntengratis retour verzenden aanbieden
Hallo Geanne, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback Voor de volledigheid n.a.v. je verbeterpunt: Verzenden is altijd gratis voor je op elke bestelling vanaf EUR 75. Bij bestellingen onder EUR 75 vragen we een beperkte bijdrage van éénmaal EUR 3,95. Retour sturen is ook gratis voor je met ons retourlabel indien je ruilt; alleen bij retourneren zonder ruiling berekenen we een bijdrage in de kosten daarvan van EUR 3,95. Daarnaast ontvang je op alle niet-geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie een loyalty-bonus van 5% cadeau. Een totaalpakket waarbij een incidentele bijdrage voor retour sturen ruimschoots wordt gecompenseerd.. Team OrangeBag
Pluspunten
Sympathiek: leuk handgeschreven briefje bij mijn bestelling. Super vriendelijk klantenservice: samenvoegen van twee cadeaubonnen was geen probleem en snel geregeld. Levering was snel en goed. En ze hebben hele mooie producten.
Pluspunten
Breed assortiment
VerbeterpuntenVolgens mij is recent gekozen om 3,95 in rekening te brengen als er geretourneerd wordt zonder ruilen. Dit vind ik niet echt jammer.
Pluspunten
Snelheid levering was goed.
VerbeterpuntenIk kwam met een gegronde klacht over een bikini, maar daar werd zo onprofessioneel op gereageerd. Echt een enorme tegenvaller, eens maar nooit meer.
Hallo Marloes, Dankjewel voor je feedback. We vinden het jammer dat je onze reactie als onprofessioneel aanmerkt. De (geringe) verkleuring op je bikinibroekje, als gevolg van verkeerd wassen, is geen kwaliteitsissue en kon dan ook helaas niet door ons worden vervangen. We hebben je de details al eerder per email toegelicht. Team OrangeBag
Pluspunten
Snelle, goed verpakte en leuke kleding
VerbeterpuntenEen aantal jaren geleden heb ik een vestje gekocht wat meteen ging pillen. Zo erg dat ik het niet meer aankon. Ik heb dit gemeld, maar het artikel retourneren of een tegoedbon was niet aan de orde. Nadien heb ik beduidend minder besteld bij dit bedrijf. Jammer dat er destijds niets gedaan werd met mijn klacht.... Ik moet er bij vermelden dat dit één keer is voorgekomen.
Hallo Wies, Dankjewel voor je feedback. Voor het issue met je aankoop uit 2013, 5 maanden na aanschaf, hebben we je destijds de oplossing per email verstrekt. We zijn blij dat je ook daarna met regelmaat en tot volle tevredenheid bij ons hebt gekocht, maar vinden het jammer dat je dat laat overschaduwen door een issue van bijna drie jaar geleden. Team OrangeBag
Pluspunten
De beoordeling spreekt voor zich....
Pluspunten
Goede levering
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Hallo Merel, Dankjewel voor je feedback. Je geeft als totaalbeoordeling een 7, en als opmerking "goede levering", maar geeft op onderdeel levertijd een 5, communicatie een 6. Is er misschien sprake van een vergissing bij het invullen? Wij versturen altijd zoals we op je bevestiging en de website beloven. Je bestelling van vrijdagavond is dan ook maandag door ons verstuurd, verzending per email aan je bevestigd, en bij je geleverd op dinsdag. Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht