Pluspunten
Keurig bezorgd en verpakt. Goede site.
VerbeterpuntenDe retourneertiijd mag best 1 a 2 weken langer. Ik vind binnen 7 dagen retourmelden en dan binnen 7 dagen verzending (dus 14 dagen) erg kort.
Pluspunten
Vriendelijk en snelle reactie op vragen.
Pluspunten
ALLES
VerbeterpuntenNIETS
Pluspunten
Wat een super webshop! Fijne website, leuk spaarsysteem en een geweldige collectie! Mooie merken, voor een goede prijs en informatie/foto's op de website die je écht helpt in je keuze. Ook de afhandeling wanneer iets onverhoopt niet in de smaak valt is perfect (met andere woorden: geen drie weken wachten op restitutie, maar eerlijk en fair). Maar waar ik nog het meest enthousiast over ben, is de wijze van verzenden: geweldig verpakt in een toepasselijk oranje look, met een persoonlijke touch die het he-le-maal afmaakt. Ik bestel zeer regelmatig en kan het iedereen aanbevelen :-).
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaringen met OrangeBag.nl op alle punten.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Mooie site met mooie producten. Leveren snel en bij retouren of ruiling ook goede service.
VerbeterpuntenRetour is niet gratis, ook niet wanneer je een product terug stuurt en de overige producten wel neemt.
Hallo Saskia, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt Retour sturen is gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Verzenden is altijd gratis voor je vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over al je niet geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie. Deze combinatie biedt je een betere beloning en overtreft een incidentele geringe bijdrage ruimschoots. (zie ook in je account en bonusoverzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Hele mooie producten en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goede service, snelle levering en een persoonlijk geschreven kaartje
VerbeterpuntenGewoon doorgaan zoals jullie nu zijn.
Pluspunten
Iedere zending is als een cadeautje door persoonlijke boodschap en mooi ingepakt. Retour gaat makkelijk en snel
Pluspunten
De persoonlijke noot, lijkt met hand geschreven, en maakt het zó persoonlijk dat het een feestje is om wat te ontvangen. Ook hoe het ingepakt is, net een kadootje!
VerbeterpuntenMerken toevoegen als 10days en penn&ink
Pluspunten
Leuke collectie, goed verpakt, makkelijk retourneren
VerbeterpuntenGeen goede foto's wat betreft materiaal/stof in beeld brengen. Retourneren was kostenloos, helaas niet meer. Daardoor bestel ik niet meer spullen om te proberen en daar is het mij nou juist om te doen. Voorheen bestelde ik meerdere stuks en hield dan de best passende producten. Ik reis veel en heb niet veel tijd om te winkelen dus doe ik dat graag online. Vanwege het nieuwe retourneerbeleid, is de site voor mij minder interessant geworden.
Hallo Saskia, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt Verzenden is altijd gratis voor je, vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over al je niet geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie. Retour sturen is ook gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Een combinatie die vrijwel altijd een betere beloning biedt en een incidentele geringe bijdrage ruimschoots overtreft. (zie ook in je account en bonusoverzicht.) Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie collecties. Prima website. Snelle levering. Kwaliteit verpakking: mooi, solide en met een persoonlijke noot. Retour wordt snel afgehandeld.
VerbeterpuntenNiets
Snellere levertijd. Gratis verzending.
Hallo Dainellle, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunten: Verzenden is altijd gratis voor je, vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over al je niet geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie. Ze je bestelling) Retour sturen is ook gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. We versturen altijd zoals we op de website en je bevestiging beloven, op werkdagen voor 14.00 uur besteld, nog dezelfde dag, andere de volgende werkdag. PostNL levert meer dan 98% zeker de volgende dag inclusief zaterdag. Sneller is vrijwel onmogelijk . Team OrangeBag
Pluspunten
snelle levering, snelle refund
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht