Pluspunten
Super klantvriendelijk, bij iedere bestelling zit een persoonlijk briefje, erg leuk
Pluspunten
Hele goede en duidelijke website!
VerbeterpuntenNu is het aanbod nog overzichtelijk, bewaak wel een te groot aanbod waardoor het niet meer overzichtelijk is.
Pluspunten
Zeer te vreden!
Pluspunten
Aantrekkelijk assortiment; snelle levering; goede service
VerbeterpuntenVerhouding prijs - kwaliteit laat nog weleens te wensen over: je verwacht van duurdere kleding ook een goede kwaliteit; hetgeen niet altijd het geval is.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje
VerbeterpuntenOp site is sale en niet sale gescheiden geloof ik. Liever in één
Pluspunten
Snelle levertijd doen wat ze beloven.
Pluspunten
Mooie site, duidelijke foto's, veel diversiteit in merken, mooi verpakt met een persoonlijke boodschap.
Pluspunten
snelle nette levering, prachtig assortiment
Pluspunten
Mooie producten, van goede kwaliteit . Snelle levering. Producten mooi verpakt!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Zeer snelle levering, prettige communicatie en een prachtige site. Ook mijn retour was snel afgehandeld. Top!
Pluspunten
Goed aanbod, snelle levering
Pluspunten
Een pakketje van jullie ontvangen blijft een feestje, de persoonlijke boodschap en de verpakking doet het em!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Dodelijke foto's en dito omschrijvingen. Overzichtelijk.
VerbeterpuntenLiever een iets grotere differentiatie in stijlen van merken. Wat teveel van hetzelfde.
Pluspunten
Persoonlijke feel en snelheid!
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht