Pluspunten
Mooie combinaties die ze laten zien op de website.
Pluspunten
goede service en het evt. retour sturen is prima georganiseerd.
Pluspunten
Alles gaat snel, duidelijk en prettig.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Perfecte service. Snelle levering, snelle retourservice en bij retour staat het geld heel snel weer op je rekening. Echt top!
Pluspunten
Kwalitatief mooie kleding, super service.
Verbeterpuntenals lange, 180, vrouw zijn de broeken vaak niet goed van pasvorm/lengte. Wat merken voor lange, hollandse vrouwen zou ik toejuichen.
Pluspunten
Het hand geschrijven begeleide berichtje maakt het erg persoonlijk, leuk!
Pluspunten
Altijd een persoonlijk berichtje erbij, mooie verzorgde verpakking. Ook bij retouren: nette, vlotte afhandeling
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Persoonlijk ondanks de afstand
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie en persoonlijke benadering.
Pluspunten
Producten zorgvuldig verpakt met altijd een persoonlijk kaartje! Snelle levering.
Pluspunten
Leuke spullen, snelle levering en een persoonlijke boodschap bij je bestelling.
suggestie: maak in selectiemenu lijst niet alleen keuze mogelijkheden kleur, maat , merk mogelijk maar ook materiaal (zoals wo,l zijde, polyesther, katoen etc.)
Pluspunten
Handgeschreven kaartje bij bestelling!
Pluspunten
Al hoewel ik het pakje terug moest sturen omdat t niet paste was ik aangenaam verrast door de mooie verpakking, het handgeschreven kaartje, de makkelijke manier van retouren en de snelle terugbetaling. Bedankt hiervoor.
Pluspunten
Snelle verzending, goed verpakt en leuke persoonlijke notitie erbij.
Pluspunten
Zelfs sale items kunnen geruild worden
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht