Pluspunten
mooie kwaliteit kleding, makkelijk dat je 2 aparte winkemandjes hebt. snelle levering!
VerbeterpuntenKan ik niet verzinnen.
Pluspunten
Prachtige kleding van goede kwaliteit
VerbeterpuntenFoto's laten zien van model per maat/lichaamstype zodat je beter kunt inschatten hoe het staat
Pluspunten
Duidelijke website, mooi assortiment, goede service, leuk persoonlijk kaartje bij order.
VerbeterpuntenTerugbetalen na retour mag sneller. Tot 14u bestellen volgende dag in huis verruimen tot 17u zou fijn zijn.
Pluspunten
Persoonlijk kaartje bij levering maakt het extra speciaal
Pluspunten
Snelle terugbetaling na retour sturen, netjes een mail dat retour ontvangen was
Pluspunten
Leuke kleren, snelle levertijd en zo persoonlijk dat handgeschreven kaartje bij je bestelling
Pluspunten
Keurig verstuurd, retour afhandeling supersnel geregeld
Pluspunten
Super goede ervaringen met Orangebag
Pluspunten
Snelle levering en een gezellige note erbij....
Pluspunten
Er is mooie mode in verschillende prijsklassen te krijgen. Snelle levering, kan makkelijk retour.
VerbeterpuntenSoms zijn bepaalde items vlug uitverkocht
Pluspunten
Veel diversiteit qua merken
VerbeterpuntenVerzendkosten weer gratis maken. Beveel het niet meer aan
Hallo "Klant", Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt Verzenden is altijd gratis voor je, vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over al je niet geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie. Retour sturen is ook gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we daarvoor een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Een combinatie die vrijwel altijd de beste beloning biedt en een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots overtreft. Er vinden het jammer dat je desondanks "aanbeveling nee" aangeeft. Team OrangeBag
Pluspunten
De persoonlijke touch met het handgeschreven kaartje.. Pakket is ook goed verzorgd, een cadeautje dat je thuisgestuurd krijgt.
Pluspunten
Alleen maar positieve ervaring met dit bedrijf. Alle lof
Pluspunten
Persoonlijk tintje aan de levering door handgeschreven kaart Verder zie beoordeling
Het aanbod wordt steeds groter maar steeds minder merken zijn in maat 42 verkrijgbaar, terwijl dit volgens mij toch vaak de maat is die het eerst uitverkocht is. Als ik nu iets zie dat ik wil kopen, moet ik naar de site van het betreffende merk om het daar in maat 42 te bestellen.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht