Pluspunten
Het oranje pakje ziet er uit als een cadeautje. Altijd zit er een handgeschreven kaartje ingesloten. De collectie is mooi, luxe en toch nog betaalbaar. bestellingen zijn altijd de volgende dag in huis. Ruilen is gratis, dus ook geen porto betalen. Ik ben een grote Humanoidfan. Ik vind het leuk dat Orangebag andere kledingcombinaties maakt dan Humanoid. Ik ben al jaren een tevreden kant!
VerbeterpuntenIk kan er geen noemen
Pluspunten
prima bedrijf,mooie kleding,goede service,
Pluspunten
Super fijn om bij Orangebag te bestellen. Mooie merken, snelle reactie en snel de bestelling binnen. En de persoonlijke brieven maken het af. Ga zo door!!!
Pluspunten
Snelheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Enorm gebruiksvriendelijke website, fijn aanbod merken, duidelijk servicevoorwaarden, heldere en snelle communicatie over bestelling, levering, retourlevering en terugstorten betaling. Snelle terugbetaling.
VerbeterpuntenIk zou het echt niet weten.
Pluspunten
Hele snelle levering en netjes verpakt en de volgende dag in huis. Snelle reactie op vragen, echt top
VerbeterpuntenWellicht geen kosten voor verzenden
Hallo Rinske, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt Verzenden is altijd gratis voor je, vanaf EUR 75, én je ontvang 5% loyalty bonus over al je niet geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie. Retour sturen is ook gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Een combinatie die vrijwel altijd de beste beloning biedt en een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots overtreft. (zie ook je bonus-overzicht in je account) Team OrangeBag
Pluspunten
Levering: alles mooi ingepakt met een kaartje erbij, een feest om uit te lakken! Zeer positief ook over snele levering en aardige medewerkster bij de klantenservice.
Een broek van Humanoid besteld, eigenlijk veel te duur voor wat het is maar met 30% korting net te doen, zie ik dat 2 dagen later de korting ineens 50% is en ook mijn maat ook nog op voorraad. Wat ik had kunnen doen en achteraf ook gewoon had moeten doen is de net geleverde broek terugsturen en degene met inmiddels 50% korting gewoon te bestellen. Omdat ik dit voor beide partijen zonde van de verzendkosten en verpakkingen vond, heb ik het toch maar even aan Orangebag voorgelegd en gevraagd of het niet handiger was het verschil gewoon terug te betalen. Helaas, het enige wat ze aanboden was het verschil aan te bieden als korting op een volgende aankoop wat ze zelf een geweldige coulance vinden, terwijl ik gewoon mijn geld terug wil en anders ook had gekregen als ik het anders had gedaan, Toen ik het alsnog zo wilde doen,hebben ze zitten te rommelen in mijn account en mijn bestelling en retour geannuleerd,dit kan en mag echt niet. De volgende dag was de broek ineens uitverkocht terwijl hij nu nog/weer op de site staat. Dit uitgebreid gemeld maar geen reactie meer gekregen. Fijn om zo met een goede klant om te gaan die zeer regelmatig besteld en leuk hoor iedere keer zo'n 'persoonlijk kaartje' erbij maar als het echt om klantvriendelijkheid gaat zijn ze niet thuis.
Re Sandra Donath Hallo Sandra.We vinden het jammer dat je nu aangeeft ontevreden te zijn;Je hebt ons vorige maand gebeld nadat je broek enkele dagen na aankoop verder was afgeprijsd (SALE), We hebben daarvoor een aardige regeling waardoor je onverwacht een leuke meevaller had. Je ontving voor het SALE verschil een actiecode te gebruiken op een volgende aankoop. Deze coulance-korting kan niet worden ingewisseld voor geld. Je gaf telefonisch aan dit een goede oplossing te vinden. Nu je een aankoop hebt gedaan met de actiecode en deze er na hebt geretourneerd ontvang je een nieuwe actiecode, niet de waarde van de actiecode in geld. Team OrangeBag
Pluspunten
Wat ik erg leuk vond was dat er een handgeschreven kaartje bijzat. Het maakte de bestelling toch wat persoonlijker! De levertijd was ook top, alleen moet je het wel voor 1400 bestellen wil je het de volgende dag in huis hebben. Maar over het algemeen een top bedrijf!
Pluspunten
Persoonlijke kaart is briljant bedacht! Het opbouwen van klantrelaties is een must, helaas vergeten veel winkels/bedrijven dit. Ik kom zeker terug!
VerbeterpuntenEen lollie bijgevelerd in de verpakking, heb ik ergens eerder gezien. Werkt perfect voor klantenbinding!;)
Pluspunten
Ben vaste klant bij Orange Bag, door fout in het systeem is mijn bestelling blijven hangen, waardoor ivm vakantie broek niet op tijd is geleverd. OB niet bereid broek vast te houden tot na vakantie. Liever korte termijn omzet dan klanten vasthouden... jammer
VerbeterpuntenInvesteer in verhogen van customer value door betere service te bieden aan vaste klanten zou ik zeggen...
to Noelle van der Putten Hallo Noelle, Vervelend dat er bij bestellen inderdaad iets is mis gegaan. We hebben dat snel geconstateerd en per email contact met je opgenomen zodat we nog volgens afspraak en op tijd aan je zouden kunnen versturen. We vinden het erg jammer dat je ons lijkt te verwijten dat je op onze emails niet hebt gereageerd waardoor we niet konden versturen. Team OrangeBag
Pluspunten
Goede bereikbaarheid via de klantenservice. Arikelen mooi verpakt, orangebag. Leuk met persoonlijk bericht. Geweldige service als artikel geruild moet worden en ook als een kledingstuk na paar x dragen niet aan verwchting voldoet! Kortom mooie site, goede service en berikebaarheid.
VerbeterpuntenTips...Misschien nog wat meer merken. Zoekfunctie specificeren zodat je naast kleur ook op patroon kan zoeken.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht