Pluspunten
Snelle levering. Verzorgde pakketten.
Pluspunten
Heldere communicatie, goede producten, snelle levertijd
Pluspunten
Mooie kleding! Handige site.
VerbeterpuntenIk mis t merk: Amor Lux. Jongenskleding uitgebreider.
Pluspunten
Betrouwbaar en snel geleverd, pakket zag er verzorgd uit, mooi met oranje folie
VerbeterpuntenIk moet zeggen; geen enkele. Misschien een tip; doosje horloge zat in geotere doos, in oranje folie (wat erg netjes was). Maar horloge doosje kon schuiven in doos waardoor andere inhoud doosje (bijv oranje folie) wat verplet wordt door vervoer. Misschien item in doos vastzetten.
Pluspunten
Duidelijk en snel
Pluspunten
Orangebag is een mooi bedrijf. Enorm service gericht. Hier voelt een klant zich echt "koning of koningin".
VerbeterpuntenBij de presentatie van de kledingstukken mis ik nog wel eens tips voor combinatie mogelijkheden. Verder vindt ik de foto's een beetje saai.. Maar dat is natuurlijk mijn persoonlijke mening
Pluspunten
Helemaal niets op aan te merken. Uitstekende service met een 'personal touch'. Producten van uitstekende kwaliteit die goed overeenkomt met de getoond afbeeldingen op de website.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Mooie producten en merken. Persoonlijke noot als je iets koopt, is leuk!
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Zorgvuldig en snelle levering met een persoonlijk bedankje. Erg attent.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooie artikelen, snel en betrouwbaar
Pluspunten
Leuke kleding , snelle levering , wordt zorgvuldig verpakt en verstuurd
VerbeterpuntenOok artikelen die je niet in een andere maat wilt bestellen of omdat ze tegenvallen , gratis terug sturen
Hallo Susan, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt:Retour sturen is al gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Daarnaast is ook verzenden altijd gratis voor je, vanaf EUR 75, én ontvang je 5% loyalty bonus over al je aankopen uit de nieuwe collectie. Een combinatie die vrijwel altijd een betere beloning biedt en een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots overtreft. Team OrangeBag
Pluspunten
Persoonlijk/betrokken
Pluspunten
Snelle levering, mooie producten en altijd een vriendelijk kaartje erbij
VerbeterpuntenDe tijd waarin je een retour kunt aanmelden zou voor mij iets ruimer mogen.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht