Pluspunten
Alles wordt op tijd geleverd; de producten zien eruit zoals op de website. Netjes ingepakt en een attent handgeschreven kaartje in de doos doet me overhalen om een klantbeoordeling in te vullen. Een bedrijf die het helemaal begrepen heeft.
VerbeterpuntenGa vooral zo door!
Pluspunten
Persoonlijk. Verzorgd. Uitstraling. Merken.
VerbeterpuntenMeer combinatiemogelijkheden tonen. Metamorfose actie onder klanten? Combinatiemogelijkheden tonen voor verschillende 'figuren'.
Pluspunten
Alles prima verlopen
Verbeterpuntenheb geen verbeterpunten
Pluspunten
mooie collectie,snelle levering,leuk contact, mijn favoriete webwinkel
Verbeterpuntenniet
Pluspunten
Mooie collectie, altijd goed bereikbaar en goede klantenservice! Erg fan van Orangebag!!
VerbeterpuntenDe kleren die ik krijg zijn soms zo gekreukt dat het mijn beeld beïnvloed vh kledingstuk en ik vind het niet zo netjes
Pluspunten
Hele duidelijke site.Heel overzichtelijk met prima producten.
Pluspunten
Top bedrijf en zo leuk met persoonlijke kaart bij de bestelling
Pluspunten
goede kwaliteit, snelle service
Pluspunten
Altijd een persoonlijk berichtje bij elke bestelling. Eigenlijk alles gewoon top!
Pluspunten
Bij retourzending snel geld retour
VerbeterpuntenGeen geld betalen voor retouneren
Hallo Jacqueline, Dankjewel voor je perfecte beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt:Retour sturen is al gratis voor je in geval van een ruiling. Indien je de retourservice gebruikt zonder ruiling berekenen we een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Daarnaast is ook verzenden altijd gratis voor je, vanaf EUR 75, én ontvang je 5% loyalty bonus over al je aankopen uit de nieuwe collectie. Een combinatie die betere beloning biedt en een incidentele bijdrage van EUR 3,95 ruimschoots overtreft. Team OrangeBag
Pluspunten
Top bedrijf en erg leuke en persoonlijke communicatie!
Pluspunten
Mooie collectie, goede zoekmachine
VerbeterpuntenLagere korting dan een andere webshop
Hallo Jacqueline, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over je verbeterpunt; Onze prijzen zijn nooit hoger dan die bij een andere aanbieder on- of offline. Wel versturen wij altijd gratis aan je (vanaf EUR 75) én is ruilen gratis voor je. Ook ontvang je een loyalty bonus van 5% cadeau op aankopen uit de nieuwe collectie. Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht