Prima ervaring met Orange Bac!
Ik ben al jaren klant bij Orangebag. Ik vind er steeds de dingen die ik zoek. Leuke merken. Het online shoppen is aangenaam. Snelle levering. Retourneren is eenvoudig. Fijne winkel ervaring.
Hi Isabel, Dank je wel voor je mooie review! Het is bijzonder om te weten dat je al jaren bij ons winkelt en vaak slaagt. We blijven ons richten op het aanbieden van leuke merken en een soepel online proces, zodat shoppen bij ons prettige ervaring blijft. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mooie merken, altijd netjes ingepakt en snel verstuurd. En het puntensysteem is ook geweldig!
Hi Danielle, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk dat je bestelling netjes wordt ingepakt en snel bij je aankomt. Fijn dat je ook blij bent met ons puntensysteem, we waarderen je loyaliteit! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
een zeer mooi aanbod en geweldige service
Hi Sabine, Dank je wel voor je mooie review! We doen ons best om je een aantrekkelijk aanbod te bieden, gecombineerd met service waar je op kunt rekenen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Hi, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Geweldig mooie kleding en schoenen snel verzonden mooi verpakt
Hi Claudia, Dank je wel voor je mooie review! We vinden het belangrijk dat je je favoriete kleding en schoenen snel en mooi verpakt ontvangt. Zo maken we shoppen graag extra speciaal voor je. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Wat heel fijn is. Op mijn mails /vragen werd snel gereageerd met goede oplossingen. Geeft vertrouwen en zorgt ervoor dat je vaker koopt. En hierdoor mede Aangeraden aan anderen
Hi Mariska, Dank je wel voor je mooie review! We doen er alles aan om je vragen snel en goed te beantwoorden, zodat je met een gerust hart bij ons kunt shoppen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Alles perfect
Hi Charlotte, Dank je wel voor je mooie review! We doen ons uiterste best om alles perfect voor je te verzorgen. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Mijn maat (S/36) is vaak al weg op het moment dat een item bij de new arrivals staat. Het jaagt me echt weg van jullie website.
Hi Tine, Dank je wel voor je review. Het is vervelend om te horen dat jouw maat vaak snel is uitverkocht. We begrijpen dat dit frustrerend kan zijn en nemen dit mee om onze voorraad en aanbod verder te verbeteren. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snelle levering en goede product omschrijving!
Hi Ellis, Dank je wel voor je mooie review! We zorgen graag voor een snelle levering en duidelijke productinformatie, zodat je precies weet wat je bestelt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Groot assortiment, mooie merken, verschillende prijsklassen, snelle levering en goede service.
Hi Michelle, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat ons ruime assortiment, de diverse merken en prijsklassen goed bij je passen. We doen er alles aan om dat te combineren met snelle levering en persoonlijke service. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Tot 2 x toe ipv sweater xl maat xs ontvangen
Hi, Dank je wel voor je review. Wat jammer om te horen dat het twee keer misging met de maat van je bestelling. Dat is uiteraard niet de service die je van ons mag verwachten. Onze excuses voor het ongemak. Als dit nog niet is opgelost, neem dan vooral contact met ons op. We kijken het graag meteen voor je na en zorgen voor een passende oplossing. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Vandaag besteld en morgen in huis ! Retourneren ook makkelijk en gratis. Veel keus …. Bestel hier graag !
Hi Lisette, Dank je wel voor je mooie review! We zijn blij dat je geniet van ons brede aanbod en graag bij ons bestelt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne kleding, spijkerbroek zit comfortabel en mooi. Goede kwaliteit.
Hi Nicole, Dank je wel voor je mooie review! Het is fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de pasvorm en kwaliteit van onze spijkerbroeken. We blijven met zorg kleding selecteren waar je blij van wordt. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne winkel. Mooie kleding. Retour kost iets maar dat snap ik ook
Hi Rachel, Dank je wel voor je mooie review! We begrijpen dat retourkosten een overweging kunnen zijn, dus we doen ons best dit zo duidelijk en eerlijk mogelijk te houden. Fijn dat je onze kleding en service waardeert. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Snel verzonden en netjes verpakt
Hi Donna, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Het retourneren en opnieuw bestellen neemt tijd in beslag
Hi Annette, Dank je wel voor je review! We zijn blij dat je ons brede en kwalitatieve aanbod waardeert. We begrijpen dat retourneren en opnieuw bestellen tijd kost en doen ons best het proces zo soepel mogelijk te houden. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Helemaal fan van Orangebag! Mooie artikelen, snelle levering en klantvriendelijk. Jammer is dat de sale doorgaans laat is en niet voor 50%.
Hi Sandra, Dank je wel voor je mooie review! Het is fijn om te lezen dat je zo fan bent van onze collectie, service en snelle levering. We nemen je opmerking over de sale mee en blijven werken aan een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik wilde toch iets anders bestellen nadat ik mijn bestelling had geplaatst. Een telefoontje was voldoende om de aankoop terug te draaien nu deze nog niet in het verzendingsproces zat. Meteen daarna een andere keuze gemaakt bij Orangebag, dat verdient dit bedrijf zonder meer.
Hi Brigitte, Dank je wel voor je mooie review! Het is goed om te horen dat we je snel en soepel konden helpen met je wijziging. We doen er alles aan om je zo goed mogelijk van dienst te zijn, ook als je van gedachten verandert. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik vind het steeds leuke collecties. Altijd correcte levering en alles ook steeds netjes aangeleverd. De foto’s op de website en het meegeven van de maat van het model op de foto’s helpt ook enorm om niet de verkeerde maat te bestellen. Kortom een tevreden klant
Hi Julie, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons plezier te lezen dat je onze collecties en levering waardeert. We vinden het belangrijk om je met de foto’s en maatinformatie zo goed mogelijk te helpen bij je keuze. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Geweldige ervaring! Altijd de volgende dag binnen!!
Hi Marilou, Dank je wel voor je mooie review! We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Altijd prima shoppen bij Orangebag, snelle levering, netjes verpakt en goede, toegankelijke communicatie als het nodig is.
Hi Inge, Dank je wel voor je mooie review! Het doet ons goed om te horen dat je altijd prettig shopt bij ons en tevreden bent over de snelle levering, nette verpakking en duidelijke communicatie. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk weer tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Ik kijk en shop graag op Orangebag. De kleding is smaakvol en meestal mooi en goed van kwaliteit. Wel hangt er aan veel items een behoorlijk prijskaartje, en dergelijke uitgaven doe ik toch liever in een fysieke winkel waar ik persoonlijk advies krijg. Bovendien weet ik niet of teruggestuurde kleding bij Orangebag duurzaam verwerkt wordt - best belangrijk tegenwoordig!
Hi Evelien, Dank je wel voor je eerlijke en waardevolle feedback! We zijn blij dat je onze smaakvolle en kwalitatieve kleding waardeert. We begrijpen heel goed dat persoonlijk advies belangrijk is bij het maken van een keuze. Daarom kun je altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk stylingadvies, we helpen je graag verder. We blijven ons inzetten om je te inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Fijne duidelijke site met goede foto’s. Snelle verzending in een mooie doos en een eenvoudige retourprocedure.
Hi Josja, Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze site duidelijk vindt en tevreden bent over de snelle verzending en eenvoudige retourprocedure. We doen er alles aan om je winkelervaring zo prettig mogelijk te maken. We streven ernaar je te blijven inspireren en een premium service beleving te bieden. Hopelijk tot snel in de mooiste, meest persoonlijke, online fashion boutique: www.orangebag.nl. Met hartelijke groeten, team Orangebag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht