Pluspunten
Alle punten zoals hierboven aangegeven
VerbeterpuntenNiet !
Pluspunten
Heel persoonlijk
VerbeterpuntenAfhaal punt in veghel
Hallo Sandra, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft ophaalpunten; Wij vertsturen in Nederland met PostNL met zo'n 2600 ophaallocaties in Nederland. Daarvan zijn er ook meerdere in Veghel. Ophalen in Veghel kan ook, op afspraak, op ons kantoor, dat kan zelfs nog dezelfde dag. Team OrangeBag
Pluspunten
Goed assortiment, inspirerende nieuwsbrieven, goede kortingen, leuke persoonlijke kaartjes
VerbeterpuntenGratis retourneren. Ik ruilde laatst een item maar bestelde eerst de nieuwe en verzond daarna de oude terug. Toen moest ik wel die kosten betalen, zelfs na een mailtje (en ik geef honderden euro uit per jaar hier)
Hallo Sacha, Dankejwel voor je mooie beoordeling en feedback. Op je opmerking naar aanleiding van een retour zonder ruiling vorig jaar hebben we je al eerder geantwoord. Team OrangeBag
Pluspunten
Zeer vlotte afhandeling, ook bij retour Mooi verpakt, als een echt cadeautje
Pluspunten
Snel, prachtig en persoonlijk verpakt. Wist precies wanneer ik pakket kon verwachten.
Pluspunten
Mooie merken
Pluspunten
Super klantvriendelijk en persoonlijk!
VerbeterpuntenComplimenten,ga zo door!
Pluspunten
Ben altijd zeer tevreden!
Pluspunten
Prettig contact,snelle reactie bij vragen.
Pluspunten
Leuk altijd het geschreven briefje bij de bestelling!
Pluspunten
Snelle levering, mooie, herkenbare verpakking. Bedrag van retourzending snel terugbetaald.
Pluspunten
Je krijgt zelfs een handgeschreven kaart bij je bestelling waarop staat dat ze je veel plezier toewensen met je aankoop! Je voelt je daardoor speciaal!
Pluspunten
6.5
VerbeterpuntenLangere retour mogelijkheid zou meer van deze tijd zijn.
Hallo Susanne, We ontvingen je beoordeling en feedback. We vinden het jammer dat je geen contact met ons hebt opgenomen. Onze retourtermijn bedraagt 14 dagen. Deze hanteren we altijd ruim en coulant, ook in je account, en als je in een bijzonder geval contact opneemt lossen we ook dan altijd en in redelijkheid voor je op. Verzekerd retour sturen met ons retourlabel in je pakket is zelfs gratis voor je in geval van een ruiling; EUR 3,95 bij retour sturen zonder een ruiling. Team OrangeBag
Pluspunten
mooie overzichtelijke website
VerbeterpuntenEen duidelijke klacht met duidelijke foto's van het probleem naar de klantenservice gestuurd. Klacht over product wordt afgedaan met de mededeling dat de fabrikant niet met de klacht bekend is.... Verder wordt geen actie ondernomen. Orange Bag kan/wil niets voor mij betekenen. Resteert een duur setje kleding van een gerenommeerd merk wat niet gedragen kan worden.
Hallo Maryse, Dankjewel voor je feedback We hebben je echter meteen na ontvangst van je eerdere email met melding van een issue een email antwoord met oplossing gestuurd. Daarop heb je helaas niet gereageerd waardoor we ook geen actie konden ondernemen. Team OrangeBag
Pluspunten
Mooie, goede kwaliteit kleding. Ook ruim assortiment in de sale.
Pluspunten
Veel keuze, mooie site, goede service
VerbeterpuntenGeen!
Hallo Lm, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt; deze informatie wordt sinds enkele maanden al bij elk item op onze website getoond. Team OrangeBag
Pluspunten
Altijd een leuk briefje voor mij persoonlijk als vaste klant. Alleen bij laatste order als eerste keer besteller gezien. Niet verdiept in voorgeschiedenis. Je wekt wel een verwachting met de persoonlijke briefjes.
Hallo Carolien, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je opmerking over "niet verdiept in voorgeschiedenis". We gebruiken (uiteraard) ons CRM om je als klant te herkennen en adviseren. Als je met een nieuw emailadres een nieuw account aanmaakt (zoals je hebt gedaan) ben je daarmee een nieuwe klant zonder bekende historie... ;-) Team OrangeBag
Pluspunten
Snelle retourafhandeling
VerbeterpuntenKorte retourtijd Leverdatum afspreken
Stationspark 1010