Pluspunten
Attent kaart bij levering
VerbeterpuntenGeen:-)
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Snelle levering en bij retourzending snel aankoopbedrag teruggestort.
Pluspunten
Really good brands, big choice among the new collection and sale either, fast delivery and very personal attitude for each client (I mean nice feedback letters in the package:))
Pluspunten
Super leuk dat handgeschreven kaartje Word er blij van
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
behalve op merk kan je producten ook op kleur sorteren
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijke noot, tekst op kaart. Netjes verpakt
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Uitstekende website, goed fotomateriaal, makkelijk bestellen, snelle levertijd, kracht van persoonlijk briefje (al zat er dit keer een briefje bij die over mijn vorige bestelling ging :-), makkelijke retour procedure.
VerbeterpuntenToevallig dat bij de laatste bestelling een briefje zat dat ging over mijn bestelling daarvoor. Verder geen verbeterpunten.
Pluspunten
Overzichtelijke site, mooie spullen en wat ik t leukste vind.... Mooi en met zorg ingepakt met persoonlijk briefje.
Pluspunten
mooie site
VerbeterpuntenIk wilde een item retourneren na de datum van retour sturen. Ik snap dat dat eigenlijk te laat is, maar ik heb gebeld en gevraagd of het toch nog zou kunnen. Ik wil geen geld terug, mocht ook een tegoed zijn. Maar nee. Het systeem heeft t al uitgecheckt of what ever. Soms kun je toch beter in een winkel iets kopen, met persoonlijk vriendelijk kontakt. Hier zou ik het absoluut hebben kunnen regelen.
Hallo Judith, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Het lijkt er echter op dat er sprake is van een vergissing bij het invullen ervan. Alle door je bestelde items zijn door je retour gemeld en gestuurd en door ons aan je gecrediteerd. Team OrangeBag
Pluspunten
V
VerbeterpuntenH
Pluspunten
Mooie merken. Goede en mooie verpakking. Leuke kaart met persoonlijke boodschap.
Pluspunten
Snelle service, goed ingepakt, goede beschrijving van de producten, maken waar wat ze beloven
VerbeterpuntenTip: klantenreviews bij de producten
Pluspunten
Goed verzorgde levering en super leuk om een personal note te krijgen bij mijn bestelling
VerbeterpuntenIk zou het fijner vinden als het retourformulier een sticker is
Pluspunten
Directe, snelle communicatie. Persoonlijk.
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht