Pluspunten
kwalitatief goede en mooie producten net en mooi verpakt snelle levering bij retourneren snelle terugbetaling
Pluspunten
Goed en betrouwbaar
Pluspunten
Klantvriendelijk, flexibel, betrouwbaar, mooi merken, nooit probleem met levering of retour.
Pluspunten
Keurig verpakt. Duidelijke instructie hoe terug te zenden. Snel je geld terug.
Pluspunten
Altijd snelle levering ook als je iets wilt ruilen!
Pluspunten
Mooie verpakking, snelle levering en altijd een persoonlijke notitie!
Pluspunten
Leuk handgeschreven kaartje er bij en goede/snelle levering.
Pluspunten
Prima afhandeling van de bestelling. Goed assortiment.
VerbeterpuntenGeen.
Patrizia Pepe overhemd gekocht. Was op de foto iets afwijkend qua kleur. Veel mooie shirts in de collectie, jammer dat dit niet te passen is in een soort van winkel, Veghel is dichtbij mijn woonplaats.
Pluspunten
Het bestelde wordt mooi verpakt. Persoonlijke benadering.
Pluspunten
alles met name persoonlijke benadering
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht