Pluspunten
Geschreven kaartje bij je bestelling. Snelle levertijd.
VerbeterpuntenBij geen enkele bestelliing verzendkosten. Nu nog vanaf €75,-.
Hallo "Klant," Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback.Verzenden is helemaal gratis voor je op bestellingen vanaf EUR 75. Bij bestellingen onder EUR 75 vragen we een geringe bijdrage van éénmaal EUR 3,95. De hoge kosten van verzenden en retour sturen maken het onmogelijk dat ook op kleinere bestellingen gratis aan te bieden. Retour sturen is ook altijd gratis voor je met ons retourlabel indien je een ruilbestelling hebt geplaatst; zonder ruiling berekenen er een beperkte bijdrage in de kosten daarvan van EUR 3,95. Team OrangeBag
Pluspunten
Je voelt je echt happy bij het arriveren van je aankoop! Doen ze goed!
Pluspunten
Prettige, persoonlijke benadering en goede service
VerbeterpuntenGeen, was mijn eerste orangebag ervaring en die was uitstekend!
Pluspunten
Wat n prachtige winkel! Veel hippe en mooie merken van uiteenlopende stijlen, mooi gestyled, hier kan je altijd slagen voor een werkpak, uitgaansoutfit of gewoon vrijetijds!
Pluspunten
Mooie artikelen in de verkoop
VerbeterpuntenVervelend dat wanneer je retourneert niet het volledige bedrag terug krijgt ondanks dat je andere artikelen wel hebt gehouden en betaald
Hallo "Klant," Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback Bij je verbeterpunt lijkt sprake van een vergissing. Wanneer je retourneert, om welke reden dan ook, ontvang je altijd het volledige aankoopbedrag terug. Retour sturen is ook gratis voor je met ons retourlabel indien je een ruilbestelling hebt geplaatst; zonder ruiling berekenen er een beperkte bijdrage in de kosten daarvan van EUR 3,95. Verzenden is helemaal gratis voor je op bestellingen vanaf EUR 75. Bij bestellingen onder EUR 75 vragen we een geringe bijdrage van éénmaal EUR 3,95. Daarnaast ontvang je op alle niet-geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie een loyalty-bonus van 5% cadeau. Team OrangeBag
Pluspunten
Erg prettig bedrijf. Mooie items. Zorgvuldig verpakt. Altijd een persoonlijke tekst. Retourneren gemakkelijk.
Pluspunten
Mooie spullen, snel geleverd, mooi en zorgvuldig ingepakt met aardige persoonlijke touch
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Snelle levering en goede overzichtelijke website
VerbeterpuntenZoeken op kleur zou een leuke optie zijn
Hallo Karin, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Filteren op kleur(groep) is altijd mogelijk met de filteropties aan de linkerzijde op de pagina. Stuur ons een email als je nadere toelichting wilt. Team OrangeBag
Pluspunten
Betrouwbaar, snel goede retourreging
Pluspunten
Persoonlijke benadering, mooie spullen en Anneke levering.
Pluspunten
Fijn assortiment, betrouwbaar
VerbeterpuntenDoorlink in nieuwsbrief komt uit op de site en dan zie je wel de prijzen en geen foto's .... Ik gebruik een iPhone 6.
Hallo Marielle, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Aan oplossing van de de bug in de Facebook browser (op een iPhone) die dit veroorzaakt (geen foto-weergave) wordt gewerkt! Team OrangeBag
Pluspunten
Leuke collectie en goede levering. Alles netjes verpakt en snel thuis, altijd voorzien van een persoonlijke kaart. Retourneren gaat ook makkelijk. Je hebt je geld snel terug.
VerbeterpuntenIk mis de betaalmethode paypal en vind 3,95 voor retourneren wel wat prijzig. Omdat het kleren betreft is de kans best groot dat je moet retourneren. Dat weerhoudt me nog wel eens iets te kopen van een merk wat ik niet ken.
Hallo Caroline, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback Verzenden is altijd gratis voor je op bestellingen vanaf EUR 75. Bij bestellingen onder EUR 75 vragen we een geringe bijdrage van éénmaal EUR 3,95. Retour sturen is ook gratis voor je met ons retourlabel indien je een ruilt; alleen bij retourneren zonder ruiling berekenen we een beperkte bijdrage in de kosten daarvan van EUR 3,95. Daarnaast ontvang je op alle niet-geretourneerde aankopen uit de nieuwe collectie een loyalty-bonus van 5% cadeau. Team OrangeBag
Pluspunten
Geweldige collectie, snelle levering, goede retourservice, excellente klantenservice
Pluspunten
alleen maar positief en altijd leuk die persoonlijke noot bij de bestelling!
Pluspunten
Mooie collectie
VerbeterpuntenCoulance regeling wanneer iets vandaag besteld is en morgen met korting wordt aangeboden. De consument heeft wettelijk recht op dat wanneer dir gebeurt de consument het verschil tussen verk prijs en aanbiedingsprijs uitgekeerd krijgt. Wat echter niet bij jullie het geval is.
Hallo Angelique, Dankjewel voor je beoordeling en feedback. Wat betreft je verbeterpunt: Anders dan je veronderstelt bestaat er geen recht op een prijsverschil als na een aankoop door je de prijs van een item wordt verlaagd of een actie ingaat. Mocht dit voorkomen dan hebben we daarvoor juist een heel aardige regeling waarbij we, uit coulance, een saleverschil door een prijsverlaging (Sale) alsnog toekennen. Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht