Pluspunten
Super!!
Pluspunten
Zeer snelle levering en altijd een (handgeschreven) persoonlijk berichtje bij de bestelling.
VerbeterpuntenKan niets bedenken.
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Leuk met een handgeschreven briefje er bij.
Pluspunten
Zorgvuldige verpakking en altijd een persoonlijk berichtje
Pluspunten
Een super tevreden klant !!
Pluspunten
persoonlijk, attent, accuraat
retour sturen gemakkelijker maken en de kosten van het bezorgen verlagen.. zo hebben andere de optie om de bezorgkosten voor een jaar te kopen tegen een zeer schappelijk tarief. voor klanten die vaker bestellen zou dit zeker handig zijn en de drempel voor kopen net wat meer verlagen.
Hallo Daniëlle, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. voor de volledigheid over je verbeterpunten: -Om retour te sturen (gratis voor je bij een ruiling, EUR 3,95 zonder ruiling) heb je slechts het retournummer en ons label dat je in je pakket ontvangt nodig. -Wij verzenden elke bestelling vanaf EUR 75 altijd gratis voor je; dat hoef je niet te te kopen en ook nooit op een andere manier te betalen. Daarnaast ontvang je op al je aankopen uit de nieuwe collectie bij ons je loyalty bonus van 5%. Team OrangeBag
Pluspunten
Duidelijke site, snelle levering en snelle terugbetaling indien het artikel geretouneert is.
Pluspunten
Mooie collectie! Levering is perfect, met een persoonlijke noot. Netjes verpakt, wat ook past bij de merken.
VerbeterpuntenBij sommige items is er geen foto van een model. Dit geeft namelijk wel een beter beeld, van hoe het valt en eventueel te combineren is qua schoenen, boven/ onderstuk.
Hallo Charlotte, Dankjewel voor je mooie beoordeling en je verbeterpunt. Het kan inderdaad gebeuren dat in heel drukke periodes modelfoto's met enkele dagen vertraging worden toegevoegd, maar alle items worden voorzien van modelfoto's (voor zover relevant natuurlijk) Team OrangeBag
Pluspunten
een product bleek te groot dus omgeruild voor een kleinere maat, keurig verrekend met de kleinere maat die direct is opgestuurd. Snelle verzending, kosteloos retourzenden igv verkeerde maat
Pluspunten
Ondanks dat het een internetshop is voelt het heel persoonlijk
VerbeterpuntenErgens zou het fijn zijn om een lokatie te hebben om kleding/schoenen/badkleding/ondergoed te passen. Of de retourkosten zouden niet voor de klant moeten zijn. Ik besluit soms om niet te bestellen omdat ik écht even twee maten wil passen.
Hallo Esther, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Het is onze ervaring dat er niets gaat boven passen op de plek die en het moment dat jou dat het best uitkomt. Vaak zal dat toch thuis zijn. Dat is ook de reden dat we o.a. gratis aan je verzenden en dat ruilen gratis voor je is. Voor een retourzending met ons label zonder een ruiling berekenen we inderdaad een beperkte bijdrage in de kosten daarvan van EUR 3,95. Ons pakket aan overige diensten en services, o.a. 5% loyalty bonus, terugbetaling binnen drie werkdagen, levering de volgende dag en adequate klantenservice compenseert naar onze mening zo'n indindentele bijdrage ruimschoots. Team OrangeBag
Pluspunten
Hele persoonlijk benadering door die kaart met een reactie erbij.
Pluspunten
Goede service, snelle levering en ondanks dat het online is voelt het toch als een persoonlijk contact.
VerbeterpuntenGeen, ga lekker zo door.
Pluspunten
Kreeg er een persoonlijk bericht bij in de vorm van een handgeschreven kaart. Super leuk idee!
Pluspunten
Mooie artikelen, snelle levering, persoonlijke aandacht (geschreven kaartje), snelle retourregeling
VerbeterpuntenExtra acties voor trouwe/ met regelmaat terugkerende klanten
Hallo Lydian, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid wat betreft je verbeterpunt: Wij bieden op alle bestellingen (vanaf EUR 75, en ook sale items) gratis verzending. Retour sturen is altijd gratis met ons label in geval van een ruling, alleen zonder ruling geldt een beperkte bijdrage in die kosten van EUR 3,95. Daarnaast ontvang je op alle aankopen uit de nieuwe collectie een loyalty bonus van 5%, en als je bent geabonneerd op onze nieuwsbrief wordt je geïnformeerd over exclusieve aanbiedingen, specials, goodie- en kortingsacties. Team OrangeBag
Pluspunten
persoonlijke touch snel leuke trendy merken goede verpakking leuk concept eenvoudige bestelprocedure goede website; inspirerende foto's. punten sparen: loyaliteit verhogen
Verbeterpuntenkosten voor verzending en retourneren zorgen dat het materiaal van kleding/schoenen en kleuren goed kunt beoordelen
Hallo Hanneke, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de volledigheid over je verbeterpunten; Wij versturen alle bestellingen (vanaf EUR 75, en ook sale items) gratis voor je. Alleen onder EUR 75 geldt een beperkte bijdrage van EUR 3,95. Retour sturen is ook altijd gratis met ons label in geval van een ruling; Zonder ruling geldt een beperkte bijdrage in die kosten van EUR 3,95. Door middel van zoomfunctie kun je vrij ver inzoomen op een item. Door de verhoogde kwaliteit van onze foto's kan dat sinds enkele maanden nóg verder. Team OrangeBag
Pluspunten
Goede website Mooie producten Goede service Persoonlijke touch Heldere communicatie Snel antwoord
VerbeterpuntenBezorging duurt gemiddeld iets langer dan bij andere bedrijven. Verder echt helemaal niets op aan te merken!
Hallo "klant", Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Voor de zekerheid: Wij versturen altijd zoals we op de website en je bevestiging beloven, op werkdagen voor 14.00 uur besteld, nog dezelfde dag andere de volgende werkdag. PostNL levert meer dan 98% zeker de volgende dag inclusief zaterdag. Sneller is vrijwel onmogelijk in Nederland. Team OrangeBag
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht