Pluspunten
Ik ben zeer tevreden en bestel graag mijn kleding bij jullie. Ga zo door..
Pluspunten
Ik heb hier niets aan toe te voegen. Ben zeer tevreden over alles. Ook vriendelijk aan de telefoon. Werkt gewoon
VerbeterpuntenDe kleuren op de website zouden iets verbeterd kunnen worden. begrijp een lastige.
Pluspunten
overzichtelijke website, met mooie merken en producten. Snelle levering met een persoonlijk briefje om je als klant te verwelkomen. Dat maak je niet vaak mee!
Pluspunten
Zeer goede en leuke ervarkingen)
Pluspunten
Leuk ingepakt. Geeft een gevoel van luxe.
VerbeterpuntenRetourkosten horen niet te worden berekend aan de klant gezien de prijsklasse van de collectie. Of doe dat alleen als er afgeprijsde artikelen retour gaan.
Pluspunten
Altijd hand geschreven kaartje mee met bestelling!
VerbeterpuntenVan sommige merken zoals geen aanvullingen nieuwe collectie!
Pluspunten
Duidelijke webshop, snelle levering, mooie merken, leuk persoonlijk kaartje
VerbeterpuntenMaatvoering, drie verschillende jurken in 38 zijn alle drie anders. Retourkosten jammer, minimaal bedrag wat je moet behouden van bijv €75 lijkt me normaal, maar nu betaal je altijd voor een retour
Pluspunten
Een feestje als je het mooie pakket krijgt, zeer verzorgd
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snelle levering, goede communicatie. Top bedrijf!
Pluspunten
Goede kwaliteit kleding, goede service
VerbeterpuntenGebrek aan flexibiliteit mbt ruilen. Ik woon in t buitenland en bezoek neemt vaak wat mee. Ik zou meer kopen als de ruilpolicy flexibeler zou zijn en niet strikt gebonden aan de tijd die er nu voor staat.
Hallo Chris, Dankjewel voor je mooie beoordeling en feedback. Je geeft onder verbeterpunt "gebrek aan flexibiliteit" aan wat ons verbaast. We hanteren termijnen, voorwaarden etc. altijd coulant en flexibel. We hebben ook noot een verzoek om een bijzondere toepassing van je ontvangen, of afgewezen. Stuur ons gerust een email als je een verzoek of vraag hebt en je ontvangt binnen enkele uren inhoudelijk antwoord, Team OrangeBag
Pluspunten
Geweldig mooi verzorgd. Het pakket werd zo echtverbintenis cadeautje.
Pluspunten
Zeer mooie collectie
VerbeterpuntenHerencollectie wat uitgebreider
Pluspunten
Goede site, snelle levering en met een persoonlijk tintje erbij. Prima!
VerbeterpuntenUitleg van nazorg en garantie wellicht.
Pluspunten
Persoonlijk aandacht
VerbeterpuntenCrithische over de kwaliteit van de artikelen.
Pluspunten
leuke merken webshop op kleur
Stationspark 1010
3364DA Sliedrecht